Londen, 09 juni 2015 – PFU (EMEA) Ltd. – een dochtermaatschappij van Fujitsu – introduceert de Fujitsu SP-1120, SP-1125 en SP-1130, een nieuwe productreeks van documentscanners die de bestaande fi Series- en ScanSnap-productlijnen compleet maakt. De nieuwe SP Series-modellen scannen 20, 25 of 30 pagina’s per minuut (in kleur op A4-formaat, duplex 200/300dpi) en helpen zo bedrijven die hun productiviteit willen verhogen. De SP Series ondersteunt algemene bedrijfsfuncties zoals het scannen van bestanden naar een archief of in een kleine postkamer. Alle SP Series-modellen worden geleverd met een PaperStream IP driver en fotobewerkingssoftware, om het scannen van documenten in de hoogste kwaliteit te verzekeren.

“Er is steeds meer vraag naar scanoplossingen die in staat zijn om twintig à dertig pagina’s per minuut te scannen”, zegt Mike Nelson, vicepresident bij Fujitsu’s dochteronderneming PFU (EMEA) Ltd. “Onze nieuwe SP Series-modellen zijn het antwoord op deze behoefte. Zij bieden oplossingen voor het scannen van documenten met de hoge kwaliteit die men van Fujitsu’s documentscanners gewend is, terwijl de proceskosten worden verlaagd.”

“Wanneer een bedrijf behoefte heeft aan een specifieke scanoplossing voor één aparte toepassing in het segment tussen twintig tot dertig pagina’s per minuut, is een model uit de SP Series de beste keus qua prijs”, zegt Klaus Schulz, manager Product Marketing EMEA bij PFU (EMEA) Ltd.

PaperStream IP-software voor verbeterde efficiëntie
Met de PaperStream IP-software van Fujitsu creëer je automatisch de meest passende beelddata voor probleemloos scannen. De PaperStream IP driver – die TWAIN/ISIS ondersteunt – detecteert automatisch de documentgrootte, simplex/duplex rotatie en zet de scans om in buitengewoon heldere beelden, dankzij versnelde OCR (Optical Character Recognition). Dit geldt zelfs voor het scannen van gekreukte of bevlekte papieren, of documenten met een watermerk. De softwarebundel omvat ook ABBYY FineReader Sprint om doorzoekbare bestanden te genereren en Presto! PageManager om documenten te beheren en bewerken.

Compact design, eenvoudig in gebruik
Dankzij het compacte formaat zijn de SP Series-modellen ideaal voor gebruik op een bureau of achter een receptie. Ze hebben een eenvoudig bedieningspaneel met slechts twee knoppen (Scan/Stop en Power), waardoor de modellen zeer gebruiksvriendelijk zijn en de kans op een menselijke fout wordt verkleind. De scanners zijn uitgerust met een remrol om elke pagina nauwkeurig te scheiden en een ultrasonore sensor om vastgelopen papier te voorkomen. Extra functies zijn een rechte papierbaan, zodat gebruikers gelamineerde kaarten kunnen scannen, duplex-scannen voor dubbelzijdige scans en een automatische documentinvoer (ADF) voor maximaal vijftig vellen papier.

De Fujitsu SP-1120, SP-1125 en 1130-modellen zijn vanaf juni 2015 verkrijgbaar bij de verkooppartners van Fujitsu. Aanbevolen verkoopprijs is 379 € (289 £, 489 $) voor de SP-1120, 429 € (329 £, 549 $) voor de SP-1125 en 549 € (424 £, 699 $) voor de SP-1130.

Rate this post

Print Friendly