Toshiba Tec Netherlands heeft Niels Priem benoemd tot Managing Director. Niels is in deze functie verantwoordelijk voor de Printing Solutions binnen Toshiba. De benoeming van Niels is per direct van kracht.

Niels heeft een jarenlange, brede ervaring in de branche op het gebied van imaging, documentprocessen en solutions. De laatste 14 jaar was hij bij Lexmark International B.V. in diverse managementfuncties werkzaam, waarvan de laatste 4 jaar als General Manager Benelux.

“Met zijn jarenlange ervaring en de focus op verdere groei is Niels een goede aanwinst voor ons bedrijf”, zegt Karin de Jong, HR Manager bij Toshiba Tec Netherlands. “Zijn kennis en ervaring helpen ons om onze groeidoelstellingen te realiseren en de dienstverlening verder te vergroten. We zijn dan ook blij en trots dat Niels onze organisatie komt versterken.”

“Toshiba heeft een zeer complete range aan producten en diensten en is een wereldwijde, toonaangevende speler op het gebied van digitale documentsystemen”, aldus Niels Priem. “Ze investeren fors in de Nederlandse markt en dit heeft geleid tot mooie resultaten en groei de afgelopen jaren. Er is echter ruimte voor een sterkere focus op verschillende segmenten en verticale markten. Het is een mooie uitdaging om klanten nog beter te helpen met het optimaliseren van hun documentprocessen en het realiseren van besparingen op document output. Ik kijk ernaar uit om samen met het team van professionele en toegewijde medewerkers de ambities voor de komende jaren te realiseren.”

Rate this post

Print Friendly