Kodak Alaris voegt drie nieuwe modellen toe aan de Kodak i2000-serie. De desktopscanners zijn speciaal ontworpen om organisaties die dagelijks grote hoeveelheden papier moeten verwerken te helpen bij de invoering van een digitale workflow voor documentmanagement.

Uit onderzoek van AIIM is gebleken dat bedrijven denken dat klanten, burgers of personeel gemiddeld vier keer sneller geholpen kunnen worden als processen papierloos worden afgehandeld. Officemanagers weten dat ze veel tijd en geld kunnen besparen door het papiergebruik te verminderen, maar weinigen hebben daadwerkelijk een oplossing voor het digitaal beheren van documenten geïmplementeerd.

Kodak Alaris speelt hier nu op in met de uitbreiding van de i2000-serie met drie nieuwe modellen: de i2420, de i2620 en de i2820. De desktopscanners hebben weinig ruimte nodig en beschikken speciaal voor gebruikers met veeleisende behoeften over een uitgebreid aantal functies. Zo kunnen de scanners negen soorten barcodes herkennen. Bovendien beschikken de nieuwe scanners over een grotere invoerlade dan hun voorgangers, waardoor de invoercapaciteit 100 pagina’s bedraagt.

De drie i2000-modellen zijn geschikt voor scannen van A4-formaat, dubbelzijdig en in kleur. Ze scannen sneller dan hun voorgangers met scansnelheden van respectievelijk 40, 60 en 70 pagina’s per minuut.

De met een BLI-award bekroonde i2000-serie is geliefd onder de klanten van Kodak Alaris, vanwege de productiviteit en de veelzijdige functionaliteit. Dankzij de indirecte dual LED-verlichting hebben de scanners geen opwarmtijd nodig en leveren ze uitstekende beeldkwaliteit die zeer geschikt is voor het toepassen van OCR-technologie.

De Perfect Page-technologie zorgt ervoor dat de scanners automatisch de beelden optimaliseren, zonder tussenkomst van de gebruiker. Met Smart Touch kunnen – met slechts één toets – bedrijfsprocessen worden gestart en documenten naar vooraf ingestelde locaties worden gescand. Dit geldt ook voor het scannen in PDF-formaat, het toevoegen van bijlages aan e-mails en opslaan van documenten, zowel in folders als in de cloud.

Wilbert van de Weijer, Manager Western & Southern Cluster Information Management: “De nieuwe scanners zijn ideaal voor papierintensieve organisaties die over weinig ruimte beschikken en hun documentstromen beter willen beheersen. Veel van onze klanten, of het nu gaat om bijvoorbeeld een juridische afdeling, een zorgverzekeraar, een bank of een transportbedrijf, zien hun productiviteit en efficiency flink toenemen en hebben hun investering binnen een jaar terugverdiend.”

Prijs, beschikbaarheid en service
De i2420, de i2620 en de i2820 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor respectievelijk 895, 1.195 en 1.695 euro en worden geleverd inclusief drie jaar omruilgarantie. De scanners worden ondersteund door desktop- en serverbesturingssystemen van Windows, Linux en Apple Macintosh.

Kodak Alaris zorgt ervoor dat haar klanten zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van hun investering dankzij diverse vormen van service en technische ondersteuning. Wie nu een scanner koopt, kan bovendien de Capture Pro Limited Edition-software proberen en upgraden naar de volledige versie wanneer meer complexe batchscanning nodig is. Organisaties die te maken hebben met afwijkende documentformaten en –materialen kunnen de scanners uitbreiden met A3- en A4-formaat flatbeds.

Meer informatie over de nieuwe scanners is te vinden op www.kodakalaris.com/go/i2000news.

Rate this post

Print Friendly