Op dinsdag 9 juni a.s. organiseert de VGP een Kennis & Netwerk Plaza Bijeenkomst met de titel “Kwaliteit van de postbezorging”.

Vertegenwoordigers van PostNL en Sandd zullen antwoord geven op vragen die de VGP hen heeft voorgelegd ten aanzien van initiatieven ter verbetering van de kwaliteit van de postbezorging. Welk effect hebben deze initiatieven gehad en welke acties en plannen hebben zij in gedachten voor de komende tijd op het gebied van de bezorgkwaliteit.

Team Vier zal een presentatie geven over het VGP kwaliteitsonderzoek (de VGP laat sinds 2012 continu onderzoek uitvoeren naar de ‘bezorging op tijd’ en de ‘bezorgzekerheid’ van geadresseerde poststukken). Hierbij wordt aandacht besteed aan de achtergrond en de methodiek van het onderzoek, maar met name ook aan extra analyses die worden gedaan.

Bij toerbeurt worden de VGP-bijeenkomsten door eigen leden gehost. Deze Kennis & Netwerk Plaza Bijeenkomst wordt gesponsord door de Nationale Postcode Loterij en vindt plaats bij een aan deze loterij-gelieerde goede doelen organisatie, te weten Stichting AAP in Almere.
‘Kwaliteit’ is ook een thema wat hoog in het vaandel van Stichting AAP staat. Kwaliteit van (dieren) leven welteverstaan. AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren zoals apen, wasberen en grote katachtigen. Ze vangen dieren in nood op én pleiten voor betere wetten in heel Europa.
Naast een interessante presentatie van directeur David van Gennep over de activiteiten van de stichting, maakt een rondleiding over het terrein deel uit van het programma.
Het gedetailleerde programma staat op de website van de VGP.

Deelname aan deze zeer interessante Kennis & Netwerk Plaza Bijeenkomst is gratis voor leden van de VGP.
Ook vertegenwoordigers van potentiële ledenorganisaties zijn van harte welkom.

Datum: Dinsdagmiddag 9 juni 2015
Locatie: St. AAP, Almere
Aanvang: 14.30 uur
Aanmelden uitsluitend via: info@vgp.nu

De middag wordt afgesloten met de mogelijkheid tot napraten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Rate this post

Print Friendly