Tijdens de Open Dag van Document Concepts werd de verkoop van twee Xerox Versant 2100 kleurenprinters aan de Tekstbeeld groep bezegeld. Wicher Deddens en Adri Bareman van de groep drukkerijen waren daarvoor naar het nieuwe pand van Document Concepts in Dodewaard gekomen. Wicher Dedens: ‘Wij hebben voor deze nieuwe Xerox printers gekozen vanwege de betere kleurdiepte, de mogelijkheid om tot en met 350 grams media te verwerken en de vergaande automatisering. Met deze nieuwe generatie printers ben je aanzienlijk minder tijd kwijt aan het kalibreren van de kleuren en ook de procesautomatisering is sterk verbeterd en levert tijdswinst op’.

Tijdens de Open Dag van Document Concepts werd voor het eerst in Nederland de nieuwe Xerox Versant 80 kleurenprinter gedemonstreerd. Ook waren er ‘live’ demo’s van de nieuwe C4/C5 couverteersysteem van Müller en was het mogelijk om deel te nemen aan verschillende kennissessies die werden ingevuld door EFI en CMI. Er kwamen ruim 75 bezoekers op de Open Dag af, die ook in het teken stond van de viering van het eerste lustrum. Vijf jaar geleden startten de ondernemers Gilles van Lieshout en Peter Verdiesen met Document Concepts. Naast het verkopen van Xerox productieprinters worden onder de noemer Muller Systems NL en Equipment Services ook de couverteeroplossingen van het Duitse merk Müller verkocht en onderhouden.

15_21-Document-Concepts-Open-Dag

Beeldbijschrift: (vlnr) Adri Bareman (Tekstbeeld groep), Henk Bleeker (Xerox), Peter Verdiesen (Document Concepts), Wicher Deddens (Tekstbeeld groep) en Gilles van Lieshout (Document Concepts).

Rate this post

Print Friendly