xeroxlogo

Breukelen, 19 mei 2015 – Het produceren van grootformaattoepassingen met haarscherpe afdrukkwaliteit is de belofte van het nieuwe Performance Package, ontworpen voor de grootformaat IJP 2000 inkjetprinter van Xerox. Het optionele (upgrade)pakket combineert software en scanoplossingen voor geavanceerd kleurkwaliteitsmanagement en biedt multifunctionele mogelijkheden.

Verbeterde software voor het beheren van de afdrukkwaliteit is een belangrijk onderdeel van het nieuwe Performance Package, waardoor printopdrachten met hoge paginadekking nu sneller en accurater worden geproduceerd. Dit komt door de geoptimaliseerde printkopprestaties over de gehele printbreedte. De scan-to-print en de scan-to-file capaciteiten zijn beschikbaar via de Xerox 7742 grootformaat scanoplossing. Deze scanoplossing maakt het mogelijk om gekleurde of zwart-wit grootformaatdocumenten te kopiëren of in te scannen.

De software van de Performance Package draait op de IJP 2000 Caldera GrandRIP+ met een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor de workflow gecentraliseerd en eenvoudig blijft. Het snelle kalibratieproces levert consistente en optimale afdrukkwaliteit voor kleurenposters en zorgt ervoor dat nieuwe en kleurkritische grootformaattoepassingen nu met extreem korte doorlooptijden zijn te produceren.

De Xerox IJP 2000 print tot wel 420 vierkante meter per uur. Dat betekent dat kleurenposters in slechts vijf seconden in hoge kwaliteit geprint kunnen worden. Banners van tien meter worden in één minuut gedrukt en een productierun van 200 stuks A0-formaat prints duurt ongeveer twintig minuten, op media tot 107 centimeter breedte.

De IJP 2000 met het Performance Package en de onlangs gelanceerde sterk productiviteitsverhogende Fotoba FHS42 snijeenheid zijn beide te zien tijdens FESPA (Federation of European Screen Printers Associations) 2015 van 18 tot 21 mei in Keulen, Duitsland.

Beschikbaarheid
De Xerox grootformaat IJP 2000 met Performance Package is per direct wereldwijd beschikbaar als een upgrade of als optionele add-on.

Xerox IJP 2000
Xerox IJP 2000

Rate this post

Print Friendly