Het Nieuwe Werken is niet echt meer nieuw te noemen. Mobiele devices, flexibele werkplekken en – werktijden zijn heel normaal. De Nederlandse overheid wil Het Nieuwe Werken nog gemakkelijker maken voor werknemers met nieuwe wetgeving. Op 14 april 2015 is de Eerste Kamer akkoord gegaan met de initiatiefwet ‘Wet flexibel werken’.

De groeiende behoefte om onafhankelijk van tijd en plaats te kunnen werken, brengt een organisatieverandering met zich mee. Met name op het gebied van digitalisering en automatisering. Heeft uw organisatie plannen om te investeren in flexibel werken? Of is daar al in geïnvesteerd maar lopen bepaalde processen juist vertraging op? Met deze hulpmiddelen worden medewerkers én processen ondersteund.

Ondersteunen van processen en medewerkers

Handmatig papieren facturen verwerken wordt een nog langduriger proces als budgethouders maar één keer in de week op kantoor zijn. Eenmaal digitaal wordt het nog gemakkelijker als de budgethouder onderweg de facturen goed kan keuren vanaf een mobiele device. Ook de medewerker die met een getekende overeenkomst onder de arm bij een klant vandaan komt kan ondersteund worden. Deze medewerker scant het contract eenvoudig in en zet het door naar de juiste (netwerk) locatie of het juiste proces met een mobiel apparaat. Kleine hulpmiddelen die processen zowel voor de organisatie als de medewerkers een stuk gemakkelijker maken.

Hulpmiddelen

Zowel Kofax als Basware hebben krachtige oplossingen om de nieuwe werkwijze te ondersteunen. Met de ‘Award-winning’ mobiele app Kofax Mobile Capture en Basware Mobile worden medewerkers ondersteunt in het flexibele werken én belangrijke processen in uw organisatie hoeven geen vertraging op te lopen.

Kennismaken met de Apps van Basware en Kofax? Klik hier.

Rate this post

Print Friendly