Amsterdam, 07 mei 2015 – Konica Minolta Business Solutions heeft drie BLI Winter Pick 2015-awards gewonnen. Twee awards werden gewonnen voor de uitstekende energie-efficiëntie van de multifunctionele A4-systemen (MFP) bizhub 4750 en bizhub C3350. De derde award werd gewonnen voor de uitstekende prestatie van de bizhub C3350 als A4 kleuren MFP voor middelgrote werkgroepen. Buyers Laboratory LLC (BLI), een onafhankelijke organisatie die kantoorapparatuur en -applicaties evalueert op basis van uitgebreide lijsten met verschillende criteria, reikt twee keer per jaar de Pick-awards uit aan producten en oplossingen die beter presteerden dan andere kanshebbers tijdens BLI’s testen.

“Het feit dat Konica Minolta zijn A3 kerntechnologieën heeft geïmplementeerd in de A4 multifunctionele kleuren bizhub C3350, was zonder twijfel een succesfactor voor het winnen van de BLI-award voor werkgroepprestatie,” zei Robin Schieveen, Product Manager Office & Services bij Konica Minolta Business Solutions Nederland. “Dit zorgt voor gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker over het gehele printerpark. Met zijn feilloze betrouwbaarheid, intuïtieve bediening en open architectuur is de bizhub C3350 ideaal voor middelgrote werkgroepen. We voelen ons vereerd dat BLI dit heeft erkend met een award!”

Konica Minolta’s 33-ppm kleurenlaser MFP overtuigde de BLI-jury met zijn goede prestatie, intuïtieve ontwerp, sterke functies en de kwaliteit die het levert. Dit alles maakt het een perfecte keuze voor middelgrote werkgroepen. “Een van de dingen die me opvielen, was de erg goede kwaliteit van kleurenprints,” zei BLI Senior Test Technicus Tony Maceri. “Kleuren in grafieken en tabellen knalden van de pagina af en huidtinten op foto’s zagen er natuurlijk uit.”

Zowel de bizhub 4750 als de bizhub C3350 bereikten betere resultaten dan gemiddeld in de meeste categorieën waarin ze getest werden. Ze overtroffen hun concurrenten met hun veel lager dan gemiddeld energieverbruik, waardoor ze BLI’s lof verdienden voor Outstanding Achievement in energie-efficiëntie.

“De bizhub C3350 van Konica Minolta combineert een lager dan gemiddeld jaarlijks energieverbruik met goede milieufuncties, compleet met een verscheidenheid aan functies die ontworpen zijn om energieverbruik te verminderen en papier te besparen,” zei Lisa Reider, BLI’s Senior Product Editor voor het milieu. Robin Schieveen legde uit: “Jarenlang heeft Konica Minolta veel energie gestoken in het ontwikkelen van milieuvriendelijke materialen en technologieën voor de hele levenscyclus van het product. Nu de bizhub C3350 en de bizhub 4750 allebei een award hebben gekregen, wordt deze inspanning om een grotere energie-efficiëntie te bereiken, beloond. Deze energie-efficiëntie leidt tot kostenbesparing en een verminderde impact op het milieu voor onze klanten.”

Vorig jaar won de snellere bizhub C3850 al de befaamde Red Dot-award, die ook de uitstekende prestaties van Konica Minolta’s innovatieve A4-productreeks prees. Dit is samen met de laatste BLI-awards indrukwekkend bewijs van het succes van Konica Minolta’s voortdurende inspanningen om te voldoen aan de behoeften van zijn klanten in diverse werkomgevingen en van de toewijding van het bedrijf om een breed scala aan producten te ontwikkelen met geavanceerde, gebruiksvriendelijke en groene technologie.

Rate this post

Print Friendly