’s-Hertogenbosch, 8 mei 2015 – Technologiebedrijf Ricoh Nederland heeft Joost Deckers per 1 mei 2015 aangetrokken als Manager Line of Business IT & Communication Services. Deckers heeft jarenlange ervaring binnen de IT, UC en Visual Communications wereld, vanuit verschillende verantwoordelijkheden binnen KPN en Talk & Vision.  Zijn voorganger in deze rol, Rick Haas, is per 1 mei verantwoordelijk voor de Lines of Business Solutions & Managed Document Services. 

Herman Keijsers, Director IT- & Outsourcing Services Ricoh Nederland, licht toe: “In vijf jaar tijd is IT- en Communication Services in onze organisatie uitgegroeid tot een belangrijke pijler voor de toekomst van de Ricoh-organisatie. Joost Deckers brengt kennis en ervaring van buitenaf in om dit bedrijfsonderdeel verder te laten groeien en verder volwassen te maken.

Rick Haas volgt Nick Mulder op, die een betrekking buiten onze organisatie heeft geaccepteerd, en gaat op het vlak van Solutions en MDS verder invulling geven aan onze strategie op het gebied van services. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze beweging onze ambitieuze groeidoelstellingen gaan bewerkstelligen .”

Joost Deckers was voorheen werkzaam als Managing Director KPN Conferencing Services en als Managing Director van Talk & Vision. Bij Ricoh is hij aangesteld als Manager Line of Business IT & Communication Services. Hij zegt hierover: “Het is voor mij een prachtige uitdaging om de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd bij Ricoh in te zetten om binnen dit bedrijfsonderdeel het huidige succes verder uit te bouwen. Ricoh is een bedrijf in transitie en met ambitie, wat deze rol erg interessant maakt. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig om de ambitie op het gebied van IT en Unified Communications waar te maken. Ik heb dan ook ongelofelijk veel zin om met dit team aan de slag te gaan.”

Rate this post

Print Friendly