Leferink Document Works, specialist op het gebied van document management en printoplossingen, is een samenwerking aangegaan met 20/20 vision Software. Leferink Document Works zal 20/20 Xspend, een geautomatiseerde oplossing voor het inkomende factuurproces, aanbieden aan geïnteresseerde partijen.

Harm Poelen (directie 20/20 vision Software): “We zijn verheugd over de partnership met Leferink Document Works. Al meer dan 45 jaar biedt Leferink print- en document management oplossingen aan. De laatste jaren zit Leferink in een omslagpunt naar digitaal. Met 20/20 Xspend in hun portfolio kunnen zij die strategie nog verder doorzetten. Een mooie aanvulling.”

Ook Leferink Document Works kijkt uit naar de samenwerking: “Door de partnership kunnen wij de vraag naar optimalisatie van de financiële administratie bij onze klanten nog beter invullen. Met 20/20 Xspend creëer je als bedrijf zicht en grip op de uitgaven in de gehele financiële administratie: van budget tot en met betaling. Door de abonnementsvorm, waarbij je betaalt per gebruiker per maand, is 20/20 Xspend voor elk bedrijf financieel haalbaar. Bovendien is koppeling met bestaande boekhoudpakketten geen enkel probleem,” aldus Dion van der Arend, business unit manager Leferink Document Works.

Info over 20/20 vision Software:

20/20 vision Software levert oplossingen voor factuurverwerking, factuurmatching, budgetbewaking, inkoopmanagement, contract- en documentmanagement, oftewel het gehele proces van budgettering tot betaling (Budget-to-Pay). Jaarlijks worden er in de oplossingen zo’n 3 miljoen facturen verwerkt door ruim 10.000 gebruikers. Meer informatie: www.2020vision.nl

Info over Leferink Document Works:

Leferink Document Works ondersteunt organisaties in alle document gerelateerde en informatieprocessen. Als onafhankelijke partner biedt zij totaalconcepten op het gebied van document management, printoplossingen en audiovisuele middelen. Zij onderscheidt zich door marktkennis en begrip van de processen te koppelen aan hoogwaardige technologische expertise, klantgerichtheid en flexibiliteit. Meer informatie: www.leferinkdocumentworks.nl

Rate this post

Print Friendly