Hoofddorp, 22 april 2015 – Veel bedrijven, met name grote dienstverlenende B2C organisaties ontvangen en verzenden dagelijks grote hoeveelheden berichten. Het aantal kanalen waarop gecommuniceerd wordt en de verschillende bestandsformaten zijn de laatste jaren flink uitgebreid, waardoor het overzicht vaak ontbreekt. DDi Information Automation Engineers stelt organisaties die dit herkennen in de gelegenheid gratis deel te nemen aan het Webinar Automatische post classificatie, dat plaatsvindt op 29 april a.s.

Automatisch classificeren van documenten

Alle berichten die een organisatie ontvangt moeten naar de juiste medewerker of behandelaar voor opvolging. Wanneer het om grote aantallen gaat en de verwerking hiervan nog handmatig gebeurt dan kost dit veel tijd. Het automatisch classificeren van fysieke post, of andere reeds digitale berichten kan een einde maken aan de chaos en het vele werk. Met deze techniek worden er automatisch trefwoorden toegekend aan teksten. Zo zou in een emailbericht over een auto ongeluk het woord “schadeaangifte” niet voorkomen. Het is echter belangrijk dit trefwoord aan het document toe te kennen, om aan te geven waar het over gaat. Zo is direct bij binnenkomst van ieder bericht duidelijk waar het over gaat, van wie het is, bij welk dossier/casus het hoort, wat moet ermee gebeuren en wie of welk team het moet afhandelen.

Deelname Webinar post classificatie

Op woensdag 29 april om 11.00 uur organiseert DDi het Webinar Automatische post classificatie. Tijdens het Webinar wordt een demonstratie gegeven van de Digitale Postkamer van DDi. Er wordt ingezoomd op het automatisch classificeren van documenten. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos opgeven via: www.ddi.nl/webinar-post-classificatie/ of bellen voor meer informatie op telefoonnummer 088 567 2000. Het aantal plaatsen is beperkt, omdat DDi de sessies graag interactief wil houden.

 

Rate this post

Print Friendly