Bunnik, 7 april 2015 – De Dialog Groep heeft Patrick Roelandt aangesteld als haar nieuwe algemeen directeur. Patrick Roelandt is afkomstig van Ricoh Nederland, waar hij onder andere de Professional Services-tak heeft opgezet en een aantal jaren de Business Solutions-divisie heeft geleid. De afgelopen 2 jaar was er hij werkzaam als director Strategy, Technology & Business Innovation en had onder andere partnerships en M&A in zijn portefeuille. Daarvoor heeft hij onder andere gewerkt bij het huidige Centric Healthcare en Avensus in diverse managementrollen. Patrick bezit een bachelor in Bedrijfskundige Informatica en een Master in Management en Organisatie.

” Met het aantrekken van Patrick verwachten wij een nieuwe periode van groei en ontwikkeling voor de Dialog Groep in te zetten. We gaan dat doen vanuit een heldere business strategie en een strak executieplan. Patrick is door zijn achtergrond, opleiding en ervaring, maar zeker ook zijn netwerk, voor ons de juiste persoon om deze verdere ontwikkeling vorm te geven samen met het management team”, aldus Dick Kakebeeke en Jaap Nieboer, eigenaren van de Dialog Groep. Beide eigenaren blijven zelf ook verbonden aan het bedrijf.

Over de Dialog Groep
De Dialog Groep is vooral bekend van de werkmaatschappijen Document Dialog en MaiosÓros, al 20 jaar gespecialiseerd in Customer Communications Management en 2DiALOG, gespecialiseerd in Social Business & Collaboration Strategy. Daarnaast is er een nieuwe tak gericht op Customer Engagement- en Omnichannel-strategie. Hierin zijn actief Customer Dialog, met specialisatie Customer Experience Management, en Spindle & Loud, met specialisatie Retail. Samen richten deze bedrijven zich in de Benelux op het optimaliseren van de stakeholderdialoog om zo business te versnellen en te optimaliseren.

Rate this post

Print Friendly