Amsterdam, 7 april 2015 – Het nieuwste cloud-aanbod van Adobe (Nasdaq:ADBE), Document Cloud, is per direct beschikbaar. Met Document Cloud kunnen belangrijke documenten op een innovatieve manier beheerd worden vanuit huis, op kantoor en op verschillende devices. Adobe Document Cloud pakt de verspilling en inefficiëntie aan die nog met veel documentprocessen gepaard gaan. Adobe verandert de manier waarop individuen en bedrijven werken, of dit nu om het invullen van zorgverzekeringsformulieren gaat of om complexe zakelijke workflows. Ten grondslag aan Document Cloud ligt het geheel nieuwe Adobe Acrobat DC, met een op touch-gebaseerde gebruikersinterface, mobiele apps en gratis e-signing bij ieder lidmaatschap. Acrobat DC is nu beschikbaar en is onderdeel van Document Cloud en Creative Cloud.

Adobe Document Cloud bevat:

 • Nieuwe Acrobat DC
  Het geheel nieuwe Acrobat DC beschikt over een intuïtieve en op touch-gebaseerde gebruikersinterface. De nieuwe functionaliteit is overal beschikbaar, waardoor op iedere locatie gewerkt kan worden. Het nieuwe Tool Center biedt eenvoudig en snel toegang tot de meest gebruikte tools. Daarnaast maakt Acrobat DC gebruik van Photoshop imaging-technologie, zodat een papieren document omgezet kan worden naar een digitaal en bewerkbaar bestand dat verstuurd kan worden voor een handtekening.
 • E-signing overal en voor iedereen
  E-sign-diensten (voorheen Adobe EchoSign) zijn beschikbaar bij ieder lidmaatschap op Acrobat DC, wat onderdeel is van zowel Document Cloud als Adobe Creative Cloud. Vanaf nu is het mogelijk om een document elektronisch vanaf ieder device te versturen en ondertekenen. De nieuwe Fill & Sign-functie vereenvoudigt en versnelt het proces van het ondertekenen van documenten en bevat smart autofill voor op alle devices.
 • Introductie van Mobile Link en nieuwe mobiele apps
  Met het nieuwe Mobile Link kunnen gebruikers vanaf ieder device verder gaan met het document of formulier waar ze mee bezig waren, met behoud van bestanden, instellingen en handtekeningen. Met twee nieuwe mobiele apps, Acrobat Mobile en Fill & Sign, zijn gebruikers in staat om direct vanaf hun mobiele devices documenten te creëren, bewerken, ondertekenen en notities te maken. Ook is het mogelijk om de camera van een mobiel device te gebruiken als draagbare scanner. Op die manier kunnen gebruikers gemakkelijk papieren documenten omzetten naar digitale, bewerkbare bestanden die verstuurd kunnen worden voor een handtekening.
 • Documentbeheer
  Met oplossingen zoals Send & Track kunnen gebruikers documenten beheren, traceren en controleren. Door de intelligente tracking-functie kunnen gebruikers zien waar cruciale documenten zich in het proces bevinden, inclusief wie op welk tijdstip de bestanden heeft geopend. Controle-features helpen om gevoelige informatie te beschermen, zowel binnen als buiten de firewall, voor bedrijven of voor persoonlijk gebruik.

Prijzen en beschikbaarheid
Adobe Document Cloud en Acrobat DC zijn vanaf vandaag beschikbaar. Een lidmaatschap op Acrobat DC behoort tot de services van Adobe Document Cloud. Adobe Creative Cloud-leden hebben als onderdeel van hun lidmaatschap toegang tot Acrobat DC Pro. Acrobat DC wordt zowel op basis van een lidmaatschap als een eenmalige licentie verkocht. Een gratis proefversie van 30 dagen is nu beschikbaar.

Rate this post

Print Friendly