Panasonic Computer Product Solutions, een bedrijfsonderdeel van Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU), kondigt een samenwerking aan met Brother International Europe Ltd. dochteronderneming van Brother Industries Limited. Panasonic en Brother gaan de samenwerking aan om volledig geïntegreerde, mobiele printeroplossingen te kunnen bieden aan specifieke sectoren in de zakelijke markt.

De overeenkomst met Brother International Europe, vooraanstaand leverancier van printerproducten voor mobiele medewerkers, omvat het leveren van Brothers populaire, mobiele thermische full-pageprinters uit de PJ600-serie voor gebruik in voertuigen van hulpdiensten. De overeenkomst omvat tevens de robuuste mobiele printers uit de RJ-serie, de A6/A7-documentprinters uit de MW-serie en de bon- en labelprinters voor de detailhandel uit de TD2000-serie. De Brother-producten zijn volledig getest en goedgekeurd voor gebruik in combinatie met Panasonic Toughbook- en Toughpad-apparaten.

Door de toevoeging van Brother Mobile Solutions aan ProServices, Panasonics pakket aan mobiliteitsoplossingen van derden, biedt Panasonic een aantrekkelijk assortiment end-to-end oplossingen met de beste technologie voor mobiele buitendienstmedewerkers. ICT-managers kunnen daardoor direct een keuze maken voor prestatiegerichte en eenvoudig te integreren apparaten.

“Het gebruik van mobiele technologie neemt sterk toe in de openbare veiligheid, buitendiensten en het verzekeringswezen. Professionals in deze sectoren hebben behoefte aan producten en oplossingen die ondersteunen bij het verhogen van de productiviteit en de efficiency, die de gebruikskosten verlagen en bedrijven helpen een concurrentievoordeel te behalen”, zegt Ian Metcalfe, Commercial Director van Brother International Europe Ltd. “Door de samenwerking met Panasonic kunnen mobiele computer- en printeroplossingen naadloos worden geïntegreerd. Ze zijn aangepast aan de specifieke uitdagingen van deze snel ontwikkelende markten.”

“Medewerkers werken steeds meer mobiel en verwachten steeds meer van mobiele technologieën”, zegt Robert Blowers, Assistant General Manager van Panasonic Computer Products Europe. “Dankzij onze samenwerking met Brother International Europe kunnen we onze eindgebruikers een gevarieerder assortiment mobiliteitsoplossingen bieden. Daarnaast kunnen ze er op vertrouwen dat hun Toughbook- of Toughpad-apparaat volledig compatibel is met hun printeroplossing.”

Panasonic gaat de vooraf geconfigureerde mobiele printeroplossingen van Brother verkopen via de bestaande distributiekanalen in Europa. De eerste sectoren waar Panasonic zich op richt zijn onder andere de hulpdiensten en de detailhandel. De robuuste Toughbook- en Toughpad-computers van Panasonic Computer Product Solutions worden in Europa veel gebruikt door politie-, leger-, brandweer- en ambulancepersoneel en andere hulpverleners. Voor hen zijn de uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en connectiviteit van essentieel belang.

Rate this post

Print Friendly