Better Buys for Business bekroont de Toshiba e-STUDIO557/657/757/857 met de ‘Innovative Product’ award en de ‘Editor’s Choice’ award in de categorie monochrome multifunctionals. 

Better Buys for Business is één van de meest gerenommeerde onafhankelijke onderzoekbureaus van Amerika. Zij kennen de ‘Innovatie Product’ award en ‘Editor’s Choice’ award toe aan systemen die de beste zijn in hun klasse. De Toshiba e-STUDIO857-serie heeft beide prestigieuze awards in zijn categorie gewonnen.

Sterke eigenschappen
De integratie van toonaangevende beveiliging en functies voor mobielprinten en -scannen in combinatie met de hoge afdruksnelheid en het robuuste ontwerp, zorgt ervoor dat Toshiba met de e-STUDIO857-serie ten opzichte van zijn concurrenten als beste uit de test komt. Analisten van Better Buys for Business zijn zeer te spreken over de beveiligde harde schijf van Toshiba, waarmee de e-STUDIO857-serie is uitgerust. De beveiliging met Wipe-technologie versleutelt alle documenten op de harde schijf en maakt documenten onleesbaar bij ongeoorloofde toegang. Door deze strenge beveiliging kan de e-STUDIO857-serie worden gebruikt in sterk gereguleerde omgevingen, zoals financiële instellingen en de overheid.

Groot gebruikersgemak
Better Buys for Business is ook onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid door de identieke bediening op alle e-BRIDGE modellen. Deze modellen bieden Toshiba klanten tevens alle voordelen van de cloud en mobielprinten van en mobielscannen naar Apple of Android smartphones en tablets.

“We hebben een uitgebreid aanbod van monochrome multifunctionele producten getest en de Toshiba e-STUDIO857-serie presteerde duidelijk beter dan de concurrentie. De resultaten waren boven onze verwachtingen,” vertelt Melissa Pardo-Bunte, editor bij Better Buys for Business. “We zijn met name enthousiast over de zeer goed beveiligde harde schijf van Toshiba en de mobiele printtoepassingen.”

Trots
“Het is een groot compliment om de awards voor ‘Innovative Product’ en ‘Editor’s Choice’ toegekend te krijgen”, zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba Tec Netherlands. “Het onderschrijft de betrouwbaarheid en de uitstekende prestaties die onze systemen leveren.”

Rate this post

Print Friendly