We leven in een tijd waar meer en meer gedigitaliseerd en geautomatiseerd wordt. Een volledig digitaal en geautomatiseerd AP proces biedt interessante voordelen boven het handmatige proces. Ook organisaties met handmatige processen, hoeven meestal niet meer van de voordelen overtuigd te worden. Bent u overtuigd dat u over wilt op een volledig digitaal en geautomatiseerd AP proces, maar nog niet zeker welke oplossing binnen uw organisatie past? Of werkt u al digitaal maar is de organisatie toe aan verdere optimalisatie?

Interactief online webinar
ICreative verzorgt op donderdag 26 maart van 16:00 – 17:00 uur het webinar ‘Basware Invoice Automation, dé basis voor een volledig digitaal AP proces’. U bent van harte uitgenodigd om aan te sluiten. Een live webinar, met presentatie én demonstratie. Tevens wordt gebruik gemaakt van video voor meer interactie.

ICreative biedt met Basware Alusta een fantastische oplossing voor digitale factuurverwerking die naadloos aansluit op en integreert met bestaande systemen. Koppelingen met systemen zoals o.a SAP, Oracle, Exact en Coda heeft ICreative ruime ervaring mee.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Integratie met bestaande ERP systemen zoals o.a SAP, Oracle en Baan;
  • Hoe facturen automatisch te verwerken met automatisch coderen en automatisch matchen;
  • Hoe om te gaan met non-match facturen;
  • Hoe verder te optimaliseren met modules als Contractmatching en Ordermatching.

Verder geven wij u dit uur punten ter overweging in uw zoektocht naar optimalisatie van uw financiële processen. De beste oplossing is de oplossing die met u meebeweegt de toekomst in!

Aanmelden is simpel en snel

Via deze link kunt u zich direct aanmelden. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Rate this post

Print Friendly