Gorinchem, 12 maart 2015 – Impress uit Woerden heeft gekozen voor drie nieuwe Ricoh Pro C9110 kleurenproductiesystemen. “Dat is deels uitbreiding van onze capaciteit en deels modernisering van ons printerpark”, zegt Harry Buisman die binnen Impress verantwoordelijk is voor Publimedia.

Met deze nieuwe printing-on-demand activiteit richt Impress zich op uitgeverijen en opleidingsinstituten. “De keuze voor Ricoh hebben we weloverwogen gemaakt. Het sluit goed aan bij onze nieuwe business line; het produceren van onder andere lesboeken, tijdschriften en cursusmaterialen. Daarnaast kunnen we de nieuwe printers inzetten voor de productie van direct en transactiemail. Met deze generatie Ricoh-printers beschikken we over de meest moderne en veelzijdige digitale kleurenproductiesystemen van dit moment. Tijdens testen werden overtuigende scores behaald op het gebied van productiviteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, efficiency en kwaliteit. Met Ricoh halen wij naast een nieuw merk ook een nieuwe partner in huis.”

Sander Sondaal, Directeur Production Printing, vertelt: “Wij blijven investeren in nieuwe producten en diensten, wat onder andere heeft geresulteerd in een volledig nieuwe lijn rotatie- en losbladproductiesystemen. Hier op de Grafische Vakbeurs tonen we bijvoorbeeld de nieuwe Pro C9100-serie kleurenproductiesystemen voor het eerst aan de Nederlandse markt. Wij zijn dan ook trots op het vertrouwen dat Impress in ons en onze producten toont met deze omvangrijke investering. De Pro C9110 sluit naadloos aan op de ambitie van Impress om ook in hoge volumes grafische toepassingen te produceren. Vol vertrouwen kijk ik naar de toekomst met Impress als nieuwe partner.“

Over Impress

Impress helpt vanuit Woerden opdrachtgevers met de uitvoering van offline en online marketing- en communicatie en de productie van documentstromen. Daarnaast heeft Impress zich gespecialiseerd in het produceren van opleidingsmaterialen voor uitgeverijen en opleidingsinstituten. Daarin biedt Impress een geautomatiseerd one-stop-shop concept met dashboards voor procescontrole op afstand. Impress beschikt over veel productiefaciliteiten, creativiteit, kennis van ICT en een team van 70 professionals, die als uitgangspunt hebben opdrachtgevers beter te laten scoren met online en offline oplossingen. Impress is gecertificeerd voor ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), ISO 14001 (milieumanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) en voldoet aan de norm NEN 7510 voor informatiebeveiliging in de zorg.

Rate this post

Print Friendly