Vanaf vandaag zal 20/20 vision Europe B.V. de naam 20/20 vision Software dragen. Met de naamswijziging geeft het bedrijf tevens het startschot voor een nieuwe merkpositionering.  Jerker Vulperhorst, manager marketing & sales bij 20/20 vision Software. “Ons nieuwe merk past beter bij de missie die we als bedrijf voor ogen hebben.” Sinds 1996 maakt het bedrijf software voor het proces van budget tot en met betaling (Budget-to-Pay). Met de software wordt het gehele proces gedigitaliseerd van budget en plan tot digitaal inkopen en de verwerking van facturen.

“Onze essentie is echter groter dan alleen Budget-to-Pay. Met de nieuwste versie van onze software zijn wij in staat om eenvoudig allerhande administratieve processen te automatiseren. Verspilling elimineren in administratieve processen zodat onze klanten beter presteren. Dat is onze missie”.

20/20 Xspend

In april vorig jaar lanceerde het bedrijf 20/20 Xspend, een cloud-oplossing voor Budget-to-Pay automatisering. Jerker Vulperhorst: “De stap naar de cloud was voor ons heel logisch. Het is in feite een vervolg op onze on-premise oplossing 20/20 vision. Het grootste verschil is dat 20/20 Xspend in de cloud draait en als abonnement wordt afgenomen.”

Gebruikers van 20/20 Xspend kunnen op basis van een abonnement de software afnemen. Hiermee is er geen sprake van hoge investeringskosten, maar wordt vanaf de start een kostenbesparing gerealiseerd.

Vulperhorst: “20/20 Xspend is een totaaloplossing voor het Budget-to-Pay proces. De software dekt zowel het inkoopstuk van het proces door functionaliteiten voor digitaal contractmanagement, digitaal inkopen en budgetbewaking. Ook de administratie wordt verlicht door digitale factuurverwerking en de afhandeling van medewerker declaraties te vergemakkelijken door de inzet van een mobiele app waarmee medewerkers zelf een foto kunnen maken van de bonnetje en deze eenvoudig indienen. Eigenlijk het hele pakket om het Budget-to-Pay proces soepel te laten verlopen”

20/20 Process-on-Demand

De nieuwe positionering gaat ook gepaard met een nieuwe product introductie; 20/20 Process-on-Demand (20/20 POD). Met 20/20 Process-on-Demand kan vrijwel ieder administratief proces geautomatiseerd worden.

 

“20/20 Process-on-Demand maakt gebruik van het krachtige platform van 20/20 vision Software waar ook 20/20 Xspend op gebouwd is. Hierbinnen zijn een heleboel basiszaken goed geregeld zoals gebruikersmanagement, documentmanagement en ondersteuning voor mobiele apparaten. In de workflow designer kan direct begonnen worden met het optekenen van hoe het proces moet lopen. Doordat alleen de workflow aangemaakt hoeft te worden is een 20/20 Process-on-Demand snel gerealiseerd”, aldus Vulperhorst.

Door de krachtige infrastructuur is het mogelijk om binnen twee uur een proof of concept te hebben, waardoor direct inzichtelijk wordt hoe eenvoudig en snel een proces te automatiseren is.

De nieuwe merkpositionering

Directeur Harm Poelen over de nieuwe merkpositionering: “We zijn als bedrijf voortdurend in beweging. De nieuwe merkpositionering is een moment waarin we weer teruggrijpen naar onze essentie; het aanpakken van verspilling in bedrijfsprocessen. Dat zie je terug in de nieuwe producten 20/20 Xspend en 20/20 Process-on-Demand. Dit is ons moment.”

Bezoek de website van 20/20 vision Software om meer te ontdekken: 2020vision.nl.

Rate this post

Print Friendly