Den Bosch, 11 maart 2015 – Canon Europe, marktleider in imaging solutions, maakt vandaag bekend dat haar Océ PlotWave 500 grootformaat printsysteem tijdens de iF Design Awards 2015 een iF Gold Product Design Award heeft ontvangen. De Océ PlotWave 500 is één van de zeven Canon-producten die tijdens het evenement een prestigieuze award ontving.

Ook de onlangs geïntroduceerde Océ ColorWave 500 en 700 en Océ ColorWave 900 grootformaat printers wonnen iF Product Design Awards, evenals enkele andere Canon-systemen. Dit is het 21ste jaar op rij dat Canon voor haar producten iF Design Awards ontvangt.

“De Océ PlotWave en ColorWave printers vertegenwoordigen de perfecte balans tussen visueel en functioneel ontwerp,” zegt Yuichi Miyano, director van de Wide Format Printing Group bij Canon Europe. “De unieke componenten in deze modellen stellen de printers in staat met hoge snelheid betrouwbare en hoge kwaliteit prints te produceren. Ergonomische eigenschappen zorgen dat de printers eenvoudig in gebruik zijn en de hoogwaardige uitstraling maakt ze geschikt voor elke werkomgeving. Tevens is de via het touchscreen te bedienen gebruikersinterface een uniek ontwerpelement dat zorgt voor een intuïtieve en betrouwbare print workflow.”

“De iF Design Awards worden wereldwijd zeer gerespecteerd omdat ze de norm stellen voor modern technologisch ontwerp. Het is dan ook een eer om deze onderscheidingen te ontvangen voor onze Océ ColorWave- en PlotWave-serie, met als hoogtepunt een iF Gold Product Design Award voor de Océ PlotWave 500.”

De iF Design Awards worden sinds 1953 uitgereikt als eerbetoon aan uitstekende ontwerpprestaties binnen verschillende disciplines. Canon ontving haar eerste iF Product Design Award in 1989 en heeft sindsdien awards ontvangen voor een breed scala aan producten.

Rate this post

Print Friendly