Woerden, 26 februari 2015 – Xtandit, de grootste concessionair van Xerox, heeft Drukkerij Den Hoed geholpen bij de investering in de Versant 2100. Een weloverwogen besluit dat duidelijk zijn vruchten afwerpt. Met de implementatie van de Xerox Versant is de drukkerij in staat om meer te produceren en tevens de kosten te drukken. Deze stap betekent een geheel nieuwe kostenstructuur en geeft Den Hoed de kans om te groeien.

Tijd en flexibiliteit maken het onderscheid in de grafimediabranche. Deze succesfactoren zijn voor Den Hoed met de Versant eenvoudig te realiseren. Voorheen was de drukkerij tijdens het uitvoeren van orders genoodzaakt de machines tussentijds af te stellen. De Versant doet dit automatisch, waardoor Den Hoed per order 10 tot 20 minuten tijd bespaart. Dit verdient zich ook terug in de afwerking. Alle afdrukken staan recht op een vel, waardoor het vouwen en ponsen een stuk eenvoudiger wordt en minder tijd kost.

Peter Huting, Business Development & Annuity Manager bij Xtandit: “Drukkerij Den Hoed had behoefte aan meer digitale mogelijkheden. Na bij verschillende leveranciers demo’s te hebben gezien, kwam Den Hoed uit op de Versant. De implementatie verliep vlot. Samen kijken we nu hoe Den Hoed zich nog concurrerender kan positioneren binnen de grafimediabranche. We zijn nu bezig met het verkennen van de Xerox mogelijkheden rondom grootformaat printen.”

Timo den Hoed, Directeur bij Drukkerij Den Hoed: “Wij zijn al sinds 1994 klant bij Xtandit. Deze organisatie heeft alle kennis rondom software en hardware in huis, dat geeft vertrouwen. Het is toch altijd maar afwachten of je de juiste keuze hebt gemaakt. Het afwegingsproces duurde lang, maar de Versant doet zijn naam eer aan. Het drukken is van het begin tot het einde een feestje. De veelvoud aan efficiënte, geautomatiseerde workflow oplossingen van de kleurenpers biedt ons zoveel nieuwe mogelijkheden. We kunnen drie keer zoveel drukken als voorheen, om nog maar te zwijgen over wat we nu allemaal in huis kunnen realiseren. Ik verwacht dan ook alleen maar goeds voor de toekomst.”

Rate this post

Print Friendly