Den Bosch, 19 februari 2015 – Canon Europe, marktleider in imaging solutions, heeft haar imagePRESS-portfolio uitgebreid met de imagePRESS C600i. Door de toepassing van hoogwaardige technologie zorgt de imagePRESS C600i voor printresultaten van een professionele kwaliteit. Daarmee vormt deze printer voor interne printafdelingen, creatieve bureaus en kleine printshops de oplossing voor de groeiende behoefte aan kleinere oplagen, die met een hoge kwaliteit op een breed scala aan materialen moeten worden gerealiseerd. De nieuwe imagePRESS C600i is de eerste Canon-productieprinter die naadloos en veilig kan worden geïntegreerd in de infrastructuur van bestaande kantoorsystemen. De talrijke managementtools voor het optimaliseren van de productie en het verlagen van kosten maken de imagePRESS C600i aantrekkelijk voor grote bedrijven en het MKB.

Hoge flexibiliteit

De imagePRESS C600i realiseert snelheden tot 60 pagina’s per minuut en kan printen op een breed scala aan materialen. Zoals automatisch dubbelzijdig printen op materialen met formaten tot maximaal SRA3 en een gewicht van 300 g/m2. Deze flexibiliteit biedt nieuwe zakelijke mogelijkheden en stelt gebruikers in staat hoogwaardige printproducties te maken, zoals high-end presentaties, brochures, pitch-materiaal en interne communicatie-uitingen.

De nieuwe printer is volledig compatibel met de industriestandaards PCL en PostScript, met ERP-systemen van leveranciers als SAP en ondersteunt ook printen vanaf Linux/Unix-systemen. Met de embedded MEAP en MEAP web-platforms is de imagePRESS C600i in staat te werken met scan- en printmanagementoplossingen als uniFLOW, eCopy en iWDesktop. De bediening van de imagePRESS C600i is door de toepassing van een reeks tools voor apparaatbeheer en eMaintenance vereenvoudigd om kosteneffectief te printen en stilstand te minimaliseren.

“Met de nieuwe imagePRESS C600i introduceren we een krachtige oplossing die in deze categorie voor een uiterst hoogwaardige, professionele printkwaliteit zorgt en naadloos kan worden geïntegreerd in de bestaande infrastructuur. Omdat deze printer in staat is zelfs op zware en ruwe materialen te printen, is de imagePRESS C600i een aantrekkelijke oplossing voor in-house printomgevingen en kleine printshops die hun dienstenaanbod willen vergroten”, zegt Mark Lawn, Europees Marketing Director Professional Print Solutions van Canon.

Uitgevoerd met de geavanceerde technologie van het imagePRESS-platform zorgt de imagePRESS C600i voor het hoogste niveau in kleurconsistentie, beeldkwaliteit, kleurkalibratie en nauwkeurige printregistratie.

De nieuwe imagePRESS C600i is vanaf maart 2015 in heel Europa verkrijgbaar.

Rate this post

Print Friendly