Nieuwegein, 12 februari 2015 – OSN en Acanthis Document Solutions zijn een strategische samenwerking aangegaan. Het doel van deze samenwerking is het bieden van innovatieve document management oplossingen, genaamd DocBase, aan organisaties en instellingen in Nederland.

DocBase van Acanthis kenmerkt zich door slim en eenvoudig documentbeheer waarbij gebruikers snel documenten kunnen uploaden en/of terugvinden. Met de print- en scanoplossingen van OSN kunnen organisaties hun documentgerelateerde werkprocessen, zoals contractbeheer, factuurafhandeling, postverwerking en archivering en Customer Relationship Management (CRM), nog effectiever afhandelen.

Chris Tito, Directeur OSN: “DocBase van Acanthis vormt een logische aanvulling op ons bestaande aanbod toepassingen voor documentmanagement. Onze succesvolle, slimme kopieer-, print- en scanoplossingen hebben inmiddels bij veel organisaties voordeel opgeleverd. Om tegemoet te komen aan de behoefte van organisaties voor opslag-, (door)zoek- en workflow- toepassingen, zochten we specifiek naar een strategische partner met een oplossing die bij ons past. DocBase heeft zich inmiddels bewezen in de markt.”

Rob Hilferink, Directeur Acanthis Document Solutions: “DocBase kenmerkt zich door een hoge klanttevredenheid en snel rendement. Partners zoals OSN, met specifieke klantenkennis en een sterke positie in de markt, zijn waardevol. We zijn daarom blij met deze samenwerking. Gezamenlijk kunnen we organisaties en instellingen nog sneller en beter bedienen.”

De strategische samenwerking is gevormd rondom de sterke punten van beide ondernemingen. OSN biedt zekerheid en vakkundig advies bij het aanbieden en onderhouden van kopieer-, print- en scanapparatuur. Acanthis ondersteunt dit traject met productontwikkeling rondom document gedreven werkprocessen.

Rate this post

Print Friendly