Egmond aan Zee/Brakel, 16 februari 2015 – Holland House ontving  tijdens het DCM Awards Dinner in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee op 12 februari jl. de award voor de winnende applicatie in de categorie Document Composition en Output Management. Philips International koos voor de UniSpool-oplossing van Holland House om in één keer alle problemen op te lossen ten aanzien van moeizaam beheer, hoge operationele kosten, geen back-up in de productie bij storingen, te weinig transparantie in zowel het outputproces als de ermee gepaard gaande kosten. Een oplossing die niet alleen flexibel omgaat met aanpassingen in het printerpark maar ook met de kosten. Als in de toekomst het aantal devices daalt, worden ook de kosten naar beneden bijgesteld en andersom. Een SaaS oplossing dus, met een pay-per-use model.

Het juryrapport over de winnende applicatie in de categorie Document Composition & Output Management: “Om een eind te maken aan de hoge operationele kosten, het lastige beheer en de moeizame relatie met al die verschillende printerleveranciers, heeft Philips International wereldwijd gekozen voor UniSpool, de output management oplossing van Holland House (onderdeel van de Solipsisgroep). Het resultaat is een grote besparing op kosten en beheer doordat meer dan 11.000 printers nu wereldwijd zijn aangesloten op hetzelfde systeem. Daarnaast zijn de operationele en beheerkosten met deze implementatie aanzienlijk gedaald en scheelt het aanmerkelijk in de vraag naar technische ondersteuning van specialisten, omdat printstromen niet meer vast blijven zitten.”

Goossen de Bruin, directeur Solipsisgroep  is blij en trots met de uitslag van de verkiezing: “Het winnen van deze award bevestigt dat we in staat zijn om in complexe en grote omgevingen de outputstromen te verwerken en te uniformeren, zonder dat een gebruiker daar last van heeft. UniSpool geeft klanten de garantie dat de output er altijd uitkomt in elke gewenste vorm. Hierdoor is de bedrijfscontinuïteit verzekerd en wordt er veel geld bespaard.”

UniSpool kent een ontwikkeling sinds 1984 en draait inmiddels wereldwijd bij ca. 200 veelal internationaal opererende klanten. “Voor een aantal van deze klanten is ook een 24/7 support SLA overeengekomen, zodat we in principe desgewenst dag en nacht ondersteuning kunnen bieden”, aldus De Bruin.

Holland House vormt samen met IntraData de business unit Document Management binnen de Solipsisgroep. Het bijzondere is dat twee jaar geleden de document archief- en beheer oplossing van IntraData, IntraOffice, de DCM Award 2013 heeft gewonnen in zijn categorie.

Rate this post

Print Friendly