Londen, 17 februari 2015 De fi Series-familie van Fujitsu-documentscanners heeft een nieuw lid met verrassende features: de fi-6400 maakt hoogwaardige, grootzakelijke technologie tegen betaalbare kosten beschikbaar voor nieuwe groepen gebruikers. Hij is uitgerust met uitgebreide functionaliteit en software voor productieomgevingen met middelgrote volumes. Daarmee is hij de ideale centrale documentscanoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. Grotere ondernemingen kunnen de Fujitsu fi-6400 gebruiken voor gedistribueerd scannen in al hun vestigingen. De fi-6400 is ontworpen voor centraal bedienen en beheren. Hij kan tot wel honderd pagina’s per minuut scannen (A4, kleur, dubbelzijdig, 300 dpi). Daarnaast biedt hij een ADF-capaciteit (Automatic Document Feeder) van vijfhonderd pagina’s met verbeterde papierverwerking voor papierformaten tot A3. De nieuwe toevoeging aan de fi Series is te zien tijdens CeBIT 2015 (van 16 tot en met 20 maart 2015) bij de Fujitsu-stand in hal 7, stand A28.

“In productieomgevingen zien we een toenemende vraag naar oplossingen in de categorie laag tot middelgroot volume”, zegt Mike Nelson, vicepresident van PFU Imaging Solutions Europe Ltd, dochteronderneming van Fujitsu. “De Fujitsu fi-6400 is ons antwoord op deze tendens: een veelzijdige oplossing die zich thuis voelt in zowel een grote onderneming als het midden- en kleinbedrijf.”

“Documentmanagement en de vraag naar professionele scanoplossingen zijn niet langer beperkt tot grote ondernemingen”, zegt Klaus Schulz, manager productmarketing EMEA bij PFU Imaging Solutions Europe Ltd. “Met de Fujitsu fi-6400-documentscanner bieden we het midden- en kleinbedrijf grootzakelijke technologie tegen een redelijke prijs.”

Flexibel scannen van verscheidene typen documenten

De fi-6400 is een veelzijdige scanoplossing voor grote volumes, ontworpen voor het verwerken van inkomende documenten en het veranderen van papieren documenten in bruikbare elektronische data om zo het beheer en de automatisering van bedrijfsprocessen te versnellen. De scanner is geschikt voor het digitaliseren van uiteenlopende soorten documenten – van superdunne bonnetjes tot dikke documenten (20 tot 209 g/m2) – en kan documenten met een formaat van A7 tot A3 verwerken. Zijn betrouwbare papierbeschermingsfunctie minimaliseert het risico dat documenten beschadigen, zelfs tijdens supersnel scannen. Omdat de fi-6400 in minder dan vijftien seconden klaar voor gebruik is, vergroot hij de productiviteit nog verder.

Maximale productiviteit voor kenniswerkers

De scanner is ontworpen met ergonomie in het achterhoofd. Met zijn invoermechanisme aan de voorkant en lage, compacte ontwerp is hij eenvoudig te bedienen bij het invoeren van papier en het verwijderen van gescande documenten. De complete scanoplossing is geoptimaliseerd voor de beste beeldkwaliteit met hoogwaardige beeldhardware en -software. Dit resulteert in minder fouten en efficiëntere verwerking en karakterherkenning. Daarnaast is er minder tijd en moeite nodig voor bediening. En dat betekent: maximale productiviteit voor operators en kenniswerkers.

Ontworpen voor naadloze integratie

Door een consistent bedieningsconcept integreert de fi-6400 probleemloos in bestaande scanneromgevingen met andere Fujitsu fi Series-scanners. Hij wordt geleverd met een complete softwareomgeving: PaperStream IP voor beeldverwerking en -verbetering, PaperStream Capture voor optimaal scannen van batches en Scanner Central Admin voor efficiënt beheer van meerdere scanners. Identieke interfaces en verbruiksartikelen voor meerdere modellen verlagen de onderhoudskosten.

De scanner is verkrijgbaar bij Fujitsu-salespartners vanaf maart 2015. De adviesprijs is 7.998 € (6.495 £, 11.395 $) exclusief btw.

Rate this post

Print Friendly