De klanten van Inadmin die gebruik maken van de Hyarchis-oplossingen, merkten na de implementatie van de software verbeteringen op het gebied van snelheid en foutgevoeligheid van documenten. De snelheid binnen het documentproces is enorm toegenomen, doordat brieven naar eindgebruikers met eenvoudige stappen gepersonaliseerd kunnen worden. Ook kunnen eindgebruikers zelf online documenten aanleveren, die direct opgenomen worden in de workflow. De foutgevoeligheid is flink verminderd, doordat alle documenten op een centrale plek zijn opgeslagen. Hierdoor wordt bijvoorbeeld alleen in de meest recente versies gewerkt.

Rik Douwes, managing director van Inadmin: “Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt natuurlijk ook voor onze klanten, die allemaal in hun eigen stijl willen communiceren met de eindgebruiker. Het verpersoonlijken van bijvoorbeeld een startbrief is dankzij Hyarchis binnen een paar klikken geregeld. Dit bevordert niet alleen de snelheid van het proces, maar ook de klanttevredenheid.”

Serge Leclercq, commercieel directeur van Hyarchis: “We zijn erg blij dat Inadmin direct de positieve gevolgen heeft ondervonden van het optimaliseren van hun documentprocessen. Een hogere tevredenheid onder klanten is in deze economische tijd een absolute must!”

Rate this post

Print Friendly