Zoetermeer, 3 februari 2015Met de introductie van PlanetPress Connect heeft Objectif Lune, toonaangevend specialist in Output Management Solutions, een nieuwe dimensie toegevoegd aan de mogelijkheden voor bedrijven om optimaal te communiceren met hun klanten. PlanetPress Connect scheelt de gebruiker veel tijd, moeite en dus veel (onnodige) kosten. Voor veel kleinere en middelgrote bedrijven komen hierdoor oneindig veel mogelijkheden beschikbaar voor maximale interactie met hun klanten.

PlanetPress Connect is gebaseerd op zogenaamde native HTML. Daardoor hebben gebruikers eenvoudig toegang tot de wereld van digitale, transactionele communicatie en kunnen zij tegelijkertijd rekenen op een betere, afgedrukte output.

Ronald Helmerhorst, general manager Benelux & South Africa bij Objectif Lune: ‘Bedrijven moeten kunnen meegaan in de wensen van hun klanten in de digitale wereld van vandaag de dag om niet achter te blijven bij de concurrentie. Die klanten verwachten ook andere dan papieren mogelijkheden om te communiceren met hún klanten of toeleveranciers: ze willen rekeningen per e-mail kunnen ontvangen of rechtstreeks in een webportal kunnen raadplegen. Ze willen met één muisklik kunnen antwoorden en reageren. Met PlanetPress Connect kunnen we die behoefte volledig invullen. Dan kunnen ze papieren documenten zoals facturen, orderbevestigingen, pakbonnen of transactiebewijzen in een oogwenk omzetten in HTML e-mail. Of consistent gepersonaliseerde en interactieve  e-mails maken en verzenden. Dat betekent voor het bedrijf een aanzienlijke verbetering van de zakelijke communicatie en automatisering van processen zonder bestaande systemen te verstoren. Daar hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in, dus we weten waarover we het hebben.’

Sterke punten

PlanetPress bevat een set gereedschappen om sterk gepersonaliseerde informatie te produceren en verzenden, ongeacht het gebruikte distributiekanaal: op papier, op het web, per e-mail of per sms. De zeer krachtige functionaliteit bevat de volgende modules:

  • De DataMapper; om gemakkelijk en intuïtief gegevensmodellen op te halen en te maken
  • De Designer; om HTML-informatie samen te stellen voor digitale distributie of print. Met deze module kunnen gebruikers overstappen van de ene communicatie-indeling op de andere: ze kunnen inhoud en afbeeldingen afdrukken, e-mailen en delen, zodat alle werk uiteindelijk maar één keer hoeft te worden gedaan.
  • De Workflow-functie; welbekend bij en gewaardeerd door huidige gebruikers van PlanetPress. Hiermee kan ieder proces voor transactionele communicatie worden geautomatiseerd.

Deze nieuwe oplossing is gebaseerd op dezelfde uitgangspunten als haar voorganger PlanetPress en kan eenvoudig worden geïntegreerd in de bestaande systemen van een organisatie. Daarom is de investering in infrastructuur of consultancy minimaal.

Betere afdrukmogelijkheden

Met PlanetPress Connect kan afgedrukte output volledig worden gepersonaliseerd en beschikt de gebruiker over geavanceerde functies voor paginaopmaak en dynamische hulpmiddelen om tabellen, diagrammen enz. te maken. Verder is het mogelijk verbinding te maken met toepassingen voor grote volumes mail en kunnen scancodes aan documenten worden toegevoegd.

Native HTML voor digitale informatie

Dankzij de krachtige Designer (een ontwerpmodule) hoeft niet meer te worden geconverteerd in HTML. Met deze software wordt informatie direct aangemaakt in HTML. Dit levert nieuwe mogelijkheden op voor optimale, interactieve klantcommunicatie per e-mail of op internet. Tevens zorgt de software voor eenvoudig af te drukken materiaal met dezelfde hulpbronnen.

De conclusie is dat gebruikers met PlanetPress Connect uiteindelijk kunnen rekenen op lagere kosten, verbeterde communicatiekanalen en meer operationele flexibiliteit. En dat is goed voor het vertrouwen van en de acceptatie door hun klanten.

Over Objectif Lune

Objectif Lune ontwikkelt open, veelzijdige en gebruiksvriendelijke software om klanten te bevrijden van een starre IT-infrastructuur. We bieden oplossingen voor het samenstellen, distribueren via meerdere kanalen en beheren van gepersonaliseerde bedrijfsdocumenten of andere vormen van communicatie met de klant, op een manier die onafhankelijk is van de gebruikte hardware en volledig geautomatiseerd is.

Rate this post

Print Friendly