Amsterdam, 28 januari 2015 – Konica Minolta lanceert een volledig uitgeruste multifunctional die standaard is voorzien van afwerkingsmogelijkheden. De nieuwe multifunctional is gebaseerd op de succesvolle bizhub C3350/C3850-serie, die een uitstekend scala aan features biedt. De nieuwe bizhub C3850FS vertegenwoordigt de nieuwe generatie Konica Minolta A4-systemen als het gaat om kenmerken en operabiliteit. Dankzij de volledige functionaliteit die vergelijkbaar is met die van grotere A3-systemen, is het systeem zeer geschikt voor gemengde Optimized Print Services (OPS)-omgevingen. Net als de A3-systemen, is ook de C3850FS ontwikkeld om standaarden in de markt te zetten en om aan ieder klantverzoek te kunnen voldoen. Omdat het productdesign nu is gestandaardiseerd voor A3- en A4-systemen, past de bizhub perfect in iedere printomgeving.

“De nieuwe bizhub C3850FS sluit de vernieuwing van Konica Minolta’s A4 line-up af en zal op korte termijn standaarden in de markt zetten. De intuïtieve handling en diverse features van het nieuwe device zijn vooruitstrevend en vergelijkbaar met A3-systemen. De nieuwe A4-multifunctional is ontwikkeld om de best mogelijke compatibiliteit van A4- en A3-systemen te garanderen, zodat aan de wensen van klanten in hun dagelijkse zakelijke werkstromen wordt voldaan”, aldus Robin Schieveen, Product Manager Office en Services.

Bespaart tijd dankzij basisfunctionaliteit op het gebied van afwerking 

Om handmatige bediening te reduceren, is het voor kantoormedewerkers van belang om een systeem te hebben dat de individuele workflows zo goed mogelijk ondersteunt en het dagelijkse werk vereenvoudigt. Met zijn standaardfunctionaliteit op het gebied van afwerking ‒ zoals nieten, offset sorteren en offset groupering ‒ voldoet de bizhub C3850FS aan klanteisen en reduceert het systeem voor groepen van iedere omvang, in grote mate de handmatige werkzaamheden. Het nieuwe systeem is daarom zeer geschikt voor gebruikers die behoefte hebben aan een zeer geavanceerd systeem maar geen A3-systeem nodig hebben. Bekende productontwerpen en een gebruiksvriendelijke werkwijze zorgen ervoor dat er slechts weinig training nodig is.

Gebruikersgemak met intuïtieve gebruikersbediening 

Complexe gebruikersmenu’s, verwarrende interfaces en kleine displays: het bedienen van A4-multifunctionals kan bijzonder ingewikkeld zijn en vertraagt vaak de dagelijkse kantoorwerkzaamheden. Voor klanten is het belangrijk om een systeem te hebben dat eenvoudig te begrijpen is en intuïtief in het gebruik. De nieuwe bizhub C3850FS biedt precies dat, aangezien het bedienen ervan zeer vergelijkbaar is met het bedienen van de Konica Minolta A3-systemen. De bizhub C3850FS is uitgerust met een groot zeven inch touchscreen panel dat lijkt op smartphones en tablets en gedeeltelijk multi-touch kan worden bediend. Het duidelijke, goed gestructureerde menu en interface verhogen productiviteit en klanttevredenheid.

Hoge mate van flexibiliteit 

Op het gebied van A4-systemen zijn er veel verschillende systemen van lage of gemiddelde kwaliteit, maar slechts één systeem met een uitstekende set aan features kan voldoen aan alle gebruikseisen, een hoge mate van flexibiliteit bieden en de productiviteit op het werk verbeteren. Zelfs de standaardconfiguratie van de bizhub C3850FS biedt een topklasse feature set die een automatische dubbelzijdige document feeder omvat, een geïntegreerde finisher, een duplex unit en een hoge papiercapaciteit. Verdere functionaliteit betreft PCL & PostScript print controller, 1 GB aan main storage, USB drive, en barcode- en Unicode-printing. De veelomvattende functionaliteit maakt de bizhub C3850FS een uitstekende keuze voor onderling verbonden OPS- omgevingen, bestaande uit verschillende A3- en A4-systemen.

Rate this post

Print Friendly