Het vakgebied van outputmanagement is sterk in beweging. We worden geconfronteerd met allerlei nieuwe output- gerelateerde communicatietechnieken. Daarom verandert ook de wijze waarop wij het fysieke of digitale document strategisch in wensen te zetten voor ons bedrijf. Er zijn nieuwe digitale technieken voor outputmanagement beschikbaar, waarmee we sneller, goedkoper en beter met onze klant kunnen en ook willen communiceren. In het vertrouwde papieren communicatiekanaal moet het document beter aansluiten op de persoonlijke verwachting en behoefte van uw klant. Denk bij de verandering maar eens aan fullcolour transactiedocumenten, e-mailcommunicatie, webinteractie en aan de oplossingen voor sociale media. Het wordt door de dynamiek van het vakgebied steeds lastiger om bij te blijven bij al die ontwikkelingen. En hoe wordt dit toegepast en geïntegreerd in het EOMS- landschap? Disceru helpt u daarbij met de leergang: Enterprise Output Management Solutions (EOMS).

Doel van de leergang

Het doel van de leergang is dat cursisten na de gevolgde modules een goed overzicht hebben van een complete EOMS-oplossing en deze kunnen toepassen in hun eigen praktijksituatie. De leergang introduceert een architectuurmodel waarmee het hele proces, van dataontvangst tot en met de distributie van kant en klare documenten, wordt afgedekt.

Per module krijgen de cursisten inzicht in de verschillende aspecten van hardware, documentsoftware en specifieke EOMS-toepassingen zoals procesoptimalisatie, multi-channel aflevering, Customer Experience Management en on-demand documentproductie.

Tijdsbesteding

Gedurende 5 dagen wordt in een kleine groep klassikaal enkele onderwerpen (modules) behandeld, compleet met presentaties door de trainers, discussies, praktijkvoorbeelden en werkopdrachten. De frequentie van de dagen is eens per 2 à 3 weken.

Meer informatie en inschrijven

Rate this post

Print Friendly