Arnhem, 5 december 2014- Human Inference, onderdeel van de Information Management-divisie van Neopost en Europees marktleider op het gebied van datakwaliteitsoplossingen, is door Gartner als ‘visionary’ ingedeeld in het Magic Quadrant voor Data Quality Tools. De doorlopende samenwerking, als onderdeel van Neopost Customer Information Management, met onder andere Satori Software en DMTI Spatial stelt Human Inference in staat om haar visie wereldwijd uit te rollen. Bovendien is Neopost nu nog beter uitgerust voor de zakelijke markt, dankzij de Human Inference Master Data Management (MDM)-oplossingen zoals Customer Hub en de recent gelanceerde oplossingen voor het MKB, Data Improver.

Frans Verstraten, managing director van Human Inference en Neopost Customer Information Management voor de EMEA-regio: “Dat Gartner ons voor 2014 opnieuw benoemt als visionary is een erkenning voor ons werk in de datakwaliteitsmarkt. De samenwerking met Neopost, sinds 2012, heeft ons geholpen nieuwe markten aan te boren, zowel lokaal als internationaal. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Human Inference en de rest van de Neopost Group kunnen we onze klanten een breder aanbod voorleggen. We helpen organisaties om een integraal klantbeeld te creëren en zo het maximale uit hun investeringen te halen. Human Inference speelt steeds weer in op de klantbehoeften in een voortdurend ontwikkelende markt. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij onze MDM-oplossingen niet alleen on premise leveren, maar ook in de cloud. En dan zowel een volledige operationele datakwaliteitsoplossing als een open source-versie.”

Enno Ebels, CEO van Human Inference: “Neopost Customer Information Management investeert in de datakwaliteitstrategie door DMTI Spatial en eerder Human Inference aan het portfolio toe te voegen. Datakwaliteit is essentieel voor de interactie met klanten. Onze oplossingen helpen organisaties om hun klanten meer toegevoegde waarde te bieden en hen efficiënter te benaderen. Neopost maakt de ambitie van internationale groei waar dankzij dit soort oplossingen.”

Rate this post

Print Friendly