Den Bosch, 17 december 2014 – Canon Europe, marktleider in imaging-oplossingen, breidt haar scannerportfolio vandaag uit met de nieuwe imageFORMULA P-208II portable scanner.

Als vervanger van de imageFORMULA P-208 is de compacte en stijlvolle P-208II portable scanner de juiste keuze voor gebruik tijdens zakenreizen en thuis. De nieuw ontworpen papierinvoer heeft een ADF (automatic document feeder) met een capaciteit van 10 vel en maakt het nog gemakkelijker om meerdere documenten tegelijk te plaatsen. De scanner haalt bij dubbelzijdig scannen met 16 ipm dezelfde productieve scansnelheid als het voorgaande model. De meegeleverde software bevat nieuwe versies van CaptureOnTouch (Ver. 3), CaptureOnTouch Lite (Ver. 3) en BizCard. De software stelt gebruikers in staat documenten nog gemakkelijker te digitaliseren, scans te bewerken en zorgt voor connectiviteit met populaire cloud services zoals Dropbox, OneDrive en Evernote.

Tim Brosnihan, European Document Scanning Solutions Marketing Manager bij Canon Europe, zegt: “De afgelopen jaren hebben we veel veranderingen gezien in de markt voor scanners, vaak als gevolg van nieuwe ontwikkelingen in IT-technologieën, infrastructuren en bedrijfsprocessen. Ondernemingen zijn nu constant op zoek naar nieuw oplossingen om de verwerking van op papier vastgelegde informatie te versnellen. Daarbij kan het gaan om medewerkers die klanten bezoeken, op andere vestigingen bezig zijn of vanuit huis werken. Onze nieuwe imageFORMULA P-208II combineert productieve USB-scanfunctionaliteit met een ultracompact, lichtgewicht ontwerp voor een efficiënte verwerking van in documenten aanwezige informatie, ongeacht of dit thuis, onderweg of op kantoor plaatsvindt.”

De P-208II is zowel Windows als Mac compatibel, beschikt standaard over ISIS- en TWAIN-stuurprogramma’s en is Kofax VirtualReScan® (VRS) ready.

De nieuwe imageFORMULA P-208II is nu in heel Europa verkrijgbaar via alle Canon-verkooporganisaties en geselecteerde distributiepartners.

Rate this post

Print Friendly