Londen, 11 december 2014 De documentscannertak van Fujitsu viert opnieuw een succesmijlpaal. Wereldwijd verkocht het bedrijf meer dan vier miljoen exemplaren uit de fi Series-productlijn, wat dit assortiment de best verkopende professionele documentscannerserie allertijden maakt.

Productaanbod van Fujitsu fi Series-documentscanners

“In de fi Series vind je betrouwbare oplossingen voor document-capturing met de beste prestaties, waarmee het productaanbod voldoet aan de verwachtingen van de klant”, zegt Mike Nelson, vicepresident van PFU Imaging Solutions Europe Ltd. “Onze scanners leveren onze klanten een hoge beeldkwaliteit. Hiermee kunnen ze data digitaliseren en belangrijke documenten delen binnen de hele organisatie. Graag bedanken wij onze loyale klanten overal ter wereld voor het aanhoudende vertrouwen in onze fi Series-scanners. We zetten ons in voor de verdere ontwikkeling van de serie om tegemoet te komen aan hun behoeften en de markten waarin zij actief zijn.”

Sinds de introductie van het eerste model uit de fi Series – de fi-4750C-scanner – heeft Fujitsu-dochteronderneming PFU altijd gewerkt aan uitbreiding en verbetering van deze productlijn, speciaal ontworpen voor professionele desktopapplicaties, werkgroepen en productomgevingen. De fi Series is ontworpen en ontwikkeld voor gedecentraliseerde document-imagecapture en applicaties waarvoor hoogwaardige scans nodig zijn. De werkgroep-/afdelingsscanners bieden uitgebreide functionaliteit en uitstekende prestaties voor de desktop- en werkgroepscanomgeving.

De premium scanners richten zich op professionele gebruikers die zeer betrouwbare oplossingen met hoogwaardige prestaties nodig hebben. Ze bieden de juiste combinatie van snelheid en gemak voor het maximale in scannen op productieniveau. Alle fi Series-documentscanners zijn uitgerust met de nieuwste PaperStream-software van Fujitsu. PaperStream IP, de software die driver en beeld verbetert, en PaperStream Capture, batch-scanningsoftware, werken naadloos samen en verbeteren zo de productiviteit van de professionele scanners uit de fi Series.

Rate this post

Print Friendly