Den Bosch, 10 december 2014 – Het bedrijf CortjensDC maakt de stap naar de Sign-grootformaatmarkt en heeft hiervoor haar printerpark uitgebreid met de Mutoh ValueJet 1624 en de Summa T160-snijplotter van Canon. Ook heeft het bedrijf de software ONYX Postshop van Canon in gebruik genomen. Dit stelt het bedrijf in staat haar assortiment uit te breiden en invulling te geven aan haar groeiambities.

Canon heeft CortjensDC ondersteund bij de oprichting van een nieuwe afdeling die zich richt op Sign-grootformaat printen. Dit betekent dat de onderneming naast drukwerk haar aanbod onder meer uitbreidt met gevelreclame, bewegwijzering, reclameborden, stickers, spandoeken, display-materialen en raam-, vloer-, wand- en plafondbelettering. Om deze uitbreiding mogelijk te maken, heeft CortjensDC de Mutoh ValueJet 1624 van Canon geïnstalleerd.

“Ons bedrijf wil groeien in de Sign-markt en daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met diensten op het terrein van grootformaat printen. We zijn met Canon in zee gegaan, omdat zij in staat is als een partner met ons mee te denken over de wijze waarop we ons bedrijf in deze nieuwe markt kunnen positioneren. Zo heeft zij aangetoond welke mogelijkheden roll-to-roll printers van Canon bieden en ons meegeholpen om deze nieuwe afdeling op te zetten. Daarnaast maakte Canon onze medewerkers tijdens trainingen vertrouwd met de nieuwe machines”, vertelt Roger Cortjens, directeur en eigenaar van CortjensDC.

Mutoh ValueJet 1624

De Mutoh ValueJet 1624 is een grootformaat roll-to-roll printer van de nieuwste generatie. De 162,5-cm printer biedt meer productiviteit op een bewezen platform en kan snelheden bereiken van 29 vierkante meter per uur. De printer gebruikt eco-solvent of UMS inkten die bij buitengebruik een levensduur van drie jaar hebben. De Mutoh ValueJet 1624-printer is uitgerust met Intelligent Interweaving-printtechnologie die ervoor zorgt dat bij-effecten die inherent zijn aan conventioneel digitaal inkjetprinten worden verminderd of geëlimineerd. Dit waarborgt een voorspelbare en reproduceerbare uitvoerkwaliteit.

Rate this post

Print Friendly