Amsterdam, 8 december 2014 – Konica Minolta, Inc. is bekroond met de toppositie in het achtste Quality Management Level Research door de Union of Japanese Scientists and Engineers (JUSE). JUSE voert een onafhankelijke evaluatie uit van up-to-date kwaliteitsmanagement gebaseerd op zes factoren die tonen hoe toewijding en uitvoering worden ingezet om de kwaliteit te verbeteren. Meer dan 600 bedrijven in Japan, met name fabrikanten, zijn meegenomen in het onderzoek.

Konica Minolta heeft de hoogste ranking ontvangen bij de beoordeling van ‘klant centraal stellen’ en ‘het vermogen om de juiste systemen in te zetten binnen de diverse afdelingen in de organisatie’. Deze beoordeling is gebaseerd op een reeks van zes factoren1 om systematische programma’s richting kwaliteitsverbetering en de status van lopende activiteiten te evalueren. Daarnaast staat het bedrijf in de top drie in de beoordeling van ‘ontwikkeling van HR om kwaliteitsmanagement uit te voeren’ en ‘veiligheidsbeheer, veiligheid en vertrouwen’.

Konica Minolta’s bedrijfsactiviteiten zijn gebaseerd op grondige klantgerichte ideeën en acties en het bieden van meerwaarde aan klanten. Bovendien heeft het bedrijf wereldwijd systemen en programma’s geïmplementeerd om de kwaliteit van de ontwikkeling van elk proces, de productieverkoop en diensten te verbeteren. Niet alleen bedrijven uit de Konica Minolta Group, maar ook hun leveranciers werken samen om de uitgewerkte initiatieven uit te voeren. Deze activiteiten werden geprezen in het onderzoek.

Konica Minolta is trots op de erkenning en zal de kwaliteit van de samenleving blijven verrijken door het verstrekken van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten die de klanttevredenheid verbeteren.

1 Zes factoren: toewijding van topmanagement; ontwikkelen van human resources om kwaliteitsmanagement uit te voeren; veiligheidsbeheer; veiligheid en vertrouwen; totstandkoming en vermogen van het proces; klantgerichtheid; en het vermogen om goede systemen binnen andere onderdelen van het bedrijf te introduceren.

Rate this post

Print Friendly