NAARDEN – 8 december 2014 – Lexmark’s (NYSE:LXK) Perceptive Software heeft Perceptive Interact voor Google Apps aangekondigd. Hiermee kunnen Perceptive Content-gebruikers eenvoudig content vanuit Gmail integreren binnen hun eigen zakelijke processen. Medewerkers die gebruik maken van Google’s Gmail kunnen e-mails en bijlagen eenvoudig versturen naar Perceptive Content. Hierdoor zijn deze gegevens en bestanden direct beschikbaar via de Perceptive-toepassing voor gebruikers in de gehele organisatie.

Wanneer een administratief medewerker een e-mail via zijn Gmail-account ontvangt van een leverancier met daarin bijvoorbeeld een factuur, kan de medewerker specificeren hoe de factuur opgeslagen moet worden, een bijbehorend afdelingsnummer toevoegen en het direct naar Perceptive Content versturen binnen de Gmail interface. Perceptive Content slaat de factuur op en stuurt deze automatisch naar de afdelingsverantwoordelijke en door naar de financiële afdeling voor goedkeuring. De administrateur kan te allen tijde inloggen binnen Perceptive Content om de status van het goedkeuringsproces te controleren of om de factuur in te zien.

“Organisaties vertrouwen op Gmail voor het creëren van informatie en het samenwerken op elk niveau binnen de organisatie”, zegt Brian Anderson, Chief Technology Officer van Perceptive Software. “Door alle gegevens en documenten binnen Perceptive Content te verzamelen, krijgen organisaties meer inzicht in informatie die verspreid binnen de organisatie aanwezig is, wat leidt tot meer visibiliteit en controle over zakelijke processen. Bovendien kan hierdoor efficiënter worden gewerkt.”

Rate this post

Print Friendly