ISProjects vindt het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Daarom kiezen wij ervoor om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.

De kans om een bedrijf op te zetten

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij het microfinancieringsprogramma van Oxfam Novib krijgen ondernemende mensen een klein krediet. En daarmee de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Als ambassadeur steunen wij dit alles.

Tom van der Lee, Directeur campagnes Oxfam Novib: “Oxfam Novib werkt graag samen met het bedrijfsleven aan een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen door kansarme mensen toegang te geven tot microkrediet. Bij alles wat Oxfam Novib doet gaan we uit van de kracht van de mensen zelf. Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land.”

Bedrijvenambassadeur 

Ruim 700 ondernemers zijn inmiddels overtuigd bedrijvenambassadeur. Zij vormen samen het grootste MVO-netwerk voor ondernemers. U wordt al bedrijvenambassadeur vanaf 200,- euro per maand. Wilt u meer informatie en wellicht ook dit goede doel steunen? Kijk dan op:www.oxfamnovib.nl/bedrijven

Rate this post

Print Friendly