Nijmegen, 4 december 2014 – Per 1 december opent Aia Software officieel de virtuele deuren van Aia Campus Online, het platform voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en meer kennis wil opdoen op het gebied van documentcreatie en ITP. Software evolueert door, maar het up to date houden van de kennis van gebruikers is een uitdaging van alle tijden. Altijd en overal de mogelijkheid hebben om deze kennis te verbreden, is essentieel. Aia Software draagt hieraan bij door de opening van de Aia Campus Online, een aanvulling op de al langer lopende Aia Campus sessies: interactieve kennisbijeenkomsten bij Aia Software voor Nederlandstalige klanten, partners en andere geïnteresseerden.

Paul Dirven, directeur Aia Software: “In de evolutie van onze software is zelfontwikkeling en het delen van kennis over software door en voor gebruikers van essentieel belang. Op dit nieuwe kennisplatform komen kennis en nieuws over ITP, ervaringen en inzichten van zowel onze gebruikers als onze medewerkers goed samen.’’

Stephen Barret is Application Support Analyst bij WHSCC en werkt dagelijks met ITP: “De Aia Campus Online heeft absoluut een toegevoegde waarde voor ons als eindgebruikers van ITP. Het is een zeer overzichtelijke en uitgebreide bron van informatie en gaat ons het leven zeker nog gemakkelijker maken. Aia campus online ziet er goed, ik zie ernaar uit om er gebruik van te maken’’.

Aia Campus Online bestaat uit verschillende gebouwen waaronder een bibliotheek voor het Knowledge Center, een theater met webinars en presentaties en de school voor e-learning modules. Net zoals op een echte universiteitscampus is er ook een pub waar bezoekers code snippets kunnen delen en tips & tricks uitwisselen. De voertaal op de Aia Campus Online is Engels. De website is te vinden op http://aiacampusonline.com/.

De unieke vormgeving van Aia Campus Online maakt dat de gebruiker zelf kan navigeren tussen de verschillende gebouwen en afdelingen. De uiteindelijke kennisdeling gebeurt in het vertrouwde format van blogposts, doorbladerbare PDF bestanden en video’s.

Rate this post

Print Friendly