Den Bosch, 5 december 2014 – Canon Europe, marktleider in imaging-oplossingen, heeft van BLI drie prestigieuze ‘Pick’-awards ontvangen voor grootformaat imagePROGRAF-printers.

De BLI Pick-awards zijn het resultaat van een intensieve, twee maanden durende testperiode waarin elk aspect van het apparaat wordt onderzocht om potentiële kopers te voorzien van betrouwbare informatie over de geschiktheid voor hun zakelijke behoeften.

De awards werden toegekend voor de:

  • Canon imagePROGRAF iPF780/785 – Outstanding 36” Colour Wide Format Technical Printer
  • Canon imagePROGRAF iPF785 MFP M40 – Outstanding 36” Colour Wide Format MFP
  • Canon imagePROGRAF iPF680/685 – Outstanding 24” Colour Wide Format Technical Printer

Diverse factoren hebben bijgedragen aan de succesvolle onderscheidingen voor Canon-grootformaat printers in het imagePROGRAF-assortiment. In haar toelichting roemde BLI naast de ‘vlekkeloze, betrouwbare prestaties’ en de ‘superieure productiviteit’ van de printers ook het gemak waarmee de inkt kan worden vervangen en de consistente printkwaliteit op diverse typen papier. BLI schonk ook aandacht aan het innovatieve ontwerp van de workflows bij gebruik van de printers, waaronder de mogelijkheid om vanaf mobiele apparaten te printen en bestanden rechtstreeks naar de cloud te printen – een aspect dat buitengewoon praktisch is voor professionals op het gebied van engineering en technisch ontwerp.

“Canon streeft ernaar met haar imagePROGRAF-assortiment grootformaat printers met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid op de markt te brengen,” zegt Yuichi Miyano, Director Wide Format Printing Group bij Canon Europe. “De rapporten van BLI zijn voor ons heel belangrijk, omdat ze laten zien waar Canon haar doelstellingen realiseert en waar de kwaliteit van onze printers kan worden verbeterd. Het is een teken van onze betrokkenheid en inzet dat drie van onze printers BLI ‘Pick’-awards hebben ontvangen. Wij zijn bijzonder trots dat vooral de Canon imagePROGRAF iPF785 MFP M40 op alle punten hoog heeft gescoord, zoals voor snelheid, printkwaliteit, gebruiksgemak en in het bijzonder de functionaliteit van de scanoplossing.”

Rate this post

Print Friendly