Den Bosch, 1 december 2014 – Van Assema Grafimedia geeft invulling aan haar groeidoelstellingen en heeft haar printerpark uitgebreid met de imagePRESS C800 van Canon. De installatie van deze geavanceerde kleurenproductieprinter volgt op de plaatsing van de Océ C S665 en stelt het bedrijf in staat haar assortiment uit te breiden en verder uit te groeien tot een volwaardig grafimediabedrijf. Van Assema Grafimedia is één van de eerste Nederlandse bedrijven die overgaat tot plaatsing van de imagePRESS C800.

Van Assema Grafimedia is een groeiend bedrijf met een sterke focus op innovatie. Drie jaar geleden verlegde het bedrijf het blikveld naar het bieden van meer toegevoegde waarde met behulp van grafimedia- en communicatiediensten. Of het nu gaat om ontwerp, vormgeving, drukwerk en printen, afwerking, handling of voorraadbeheer, het motto is: stilstaan is achteruitgang. Het bedrijf heeft inmiddels een compleet aanbod van grafimedia services: van geboortekaartje, visitekaartjes, briefpapier, brochures tot en met (rollup)banners, gevelreclame, displays, autobelettering, stickers, spandoeken en (digitale) mailings.

“Ons bedrijf wil haar positie in de grafimediamarkt versterken en zich positioneren als een totaalleverancier van grafimedia-uitingen. Om verdere groei mogelijk te maken, hebben we de imagePRESS C800 van Canon geïnstalleerd. Dit stelt ons in staat om nog efficiënter te produceren en onze groeidoelstellingen te realiseren”, vertelt Rob Gulinck, eigenaar van Van Assema Grafimedia. “Canon heeft aangetoond dat zij een betrouwbare partner is die in staat is met ons mee te denken over de wijze waarop we ons bedrijf in deze nieuwe markt kunnen positioneren.”

imagePRESS C800

De imagePRESS C800 is een krachtige en veelzijdige kleuren light productieprinter, die een hoogwaardig kwaliteitsniveau en uiterst hoge productiviteit biedt voor een breed scala aan media in een ruime keuze aan afwerkingsmaterialen. Het systeem bevat een reeks innovatieve technologieën om op betrouwbare wijze een uitstekende kwaliteit, productiviteit, flexibiliteit en veelzijdige mediaverwerking te leveren. De imagePRESS C800 levert indrukwekkende productiesnelheden van maximaal 80 prints per minuut. De machine kan op maximale snelheid werken met zwaar papier tot 220 g/m² en snel en moeiteloos dubbelzijdig printen op papier van 300 g/m². Door verbeteringen in de fusing-technologie kan de imagePRESS C800 complexe opdrachten printen op een breed scala van substraten. De nieuw ontwikkelde CV-toner (Consistently Vivid) zorgt voor een sterk verbeterde consistentie en nauwkeurige kleuren bij uiteenlopende media. Het systeem beschikt over een compacte en zeer nauwkeurige registratietechnologie. De VCSEL-lasereenheid realiseert een uiterst hoge resolutie van 2.400 dpi. Deze technologieën leveren samen met de verbeterde kleurkalibratie de vereiste printkwaliteit voor zeer veeleisende grafische omgevingen.

Rate this post

Print Friendly