Onze opdrachtgever is op zoek naar een reprografische ondernemer die in de regio Den Haag een copyshop wil starten of een drukker die zijn werkpakket wil uitbreiden met digitaal drukwerk. Professionele productie printapparatuur vergt een stevige investering en deze is voor een startende ondernemer niet altijd gemakkelijk te realiseren via een bank. De opdrachtgever biedt de ondernemer de mogelijkheid om zonder deze investering een start te maken.

De opdrachtgever voert uitvoeringsprojecten uit in het sociale domein in opdracht van lokale overheden en non-profit organisaties. Haar ervaring en expertise ligt bij uitstek op het gebied van (wijk)welzijn, zorg, jeugd en werk. Het hoofdkantoor van de opdrachtgever is gelegen in een kantorencomplex in Den Haag.

De opdrachtgever wenst haar bestaande professionele reprovoorziening beschikbaar te stellen aan een gemotiveerde startende reprografische ondernemer of drukker met digitale pit. Binnen het project stelt de opdrachtgever aan de ondernemer haar repro apparatuur ter beschikking. De ondernemer wordt tevens verantwoordelijk voor het produceren van het repro werkpakket van de opdrachtgever. Dit pakket omvat circa 20% van de beschikbare productiecapaciteit.

De ondernemer wordt geacht zelfstandig nieuwe opdrachten te verwerven en binnen 3 jaar zelfstandig te kunnen opereren zonder bijdrage van de opdrachtgever. Van de ondernemer verwacht de opdrachtgever een bedrijfsplan.

Ben jij die (startende) ondernemer in de regio Den Haag en heb je interesse in dit project? Neem dan voor meer informatie contact op met

Johan Kosters
Docplus BV
Johan.kosters@docplus.nl
06-16088839

 

Rate this post

Print Friendly