Panasonic heeft twee nieuwe compacte en snelle scanners geïntroduceerd die tot 65 pagina’s per minuut kunnen verwerken. Ondanks de kleine afmetingen bieden de toestellen veel opties voor op de werkvloer, waar verscheidene documenten van verschillende diktes en afmetingen worden verwerkt.

Dankzij de mogelijkheid om op hoge snelheid dubbelzijdig te scannen heeft de KV-S1057C een scancapaciteit van 65 pagina’s per minuut, bij de KV-S1027C komt dit neer op 45 pagina’s per minuut. De automatische documentinvoer heeft een capaciteit van 100 pagina’s en beschikt over een toegangsmechanisme dat problemen met de papierinvoer en schuintrekken van bladen voorkomt. Daarnaast neemt de compacte scanner weinig plaats in en is hij door zijn speciaal ontwikkelde documentinvoer voor identiteitsbewijzen en paspoorten ideaal voor hotelrecepties.

Er kunnen in het systeem 100 opdrachtinstellingen worden opgeslagen, waaruit met een druk op de knop de gewenste instelling kan worden gekozen, ideaal wanneer herhaaldelijk hetzelfde type documenten moet worden gescand. De nieuwe scanner kan overweg met verschillende soorten documenten, zoals papier van verschillende diktes, variërend van 20 g/m2 tot 413 g/m2, identiteitsbewijzen met reliëf en paspoorten.

“De nieuwe scanners zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen in zowel grote als kleine bedrijven. De unieke documentinvoer bespaart tijd en de scanners zijn zeer gebruiksvriendelijk doordat verschillende documenten, van papier tot plastic kaarten, gelijktijdig kunnen worden gescand,” meent Carlos Osuna, Product Marketing Manager van Panasonic. “Vergeleken met andere bureauscanners in hun klasse blijken de KV-S10X7-scanners van Panasonic de snelste. Bovendien kunnen ze het grootste aantal te scannen documenten tegelijkertijd verwerken. Door het stijlvolle, compacte ontwerp is dit ook nog eens de perfecte scanner op het bureau.”

Rate this post

Print Friendly