’s-Hertogenbosch, 20 november 2014 – Ricoh is voor het vijfde opeenvolgende jaar als leider opgenomen in Gartner’s ‘Magic Quadrant for Managed Print and Content Services Worldwide 2014’*. De beoordeling is gebaseerd op ‘Completeness of Vision’ en ‘Ability to Execute’.

Dit jaar is het Magic Quadrant voor Managed Print Services (MPS) uitgebreid met Managed Content Services (MCS). Gartner omschrijft dit als een uitgebreide oplossing voor het stroomlijnen en optimaliseren van kritieke bedrijfsprocessen en het bieden van advies, software en implementatie op dit gebied. Volgens Gartner bieden Magic Quadrant-leaders MPS en MCS aan een gevarieerde klantengroep en worden ze gekenmerkt door hun wereldwijde bereik. Leaders laten niet alleen de vaardigheden zien die vandaag de dag horen bij MPS en MCS, maar ook de visie hebben en het initiatief en resources tonen die nodig zijn ter voorbereiding op de toekomst. Leaders vergroten het bereik van MPS met een grote variatie aan waarde toevoegende diensten.

Ricoh’s Managed Document Services zijn erop gericht de analoge- en digitale informatie infrastructuur van organisaties te optimaliseren en beheren. Met een intensieve analyse brengt Ricoh in kaart hoe een organisatie deze informatie raadpleegt, gebruikt en bewaart, en identificeert hierbij inefficiënties in het verwerken en beheren van informatie. Met deze inzichten wordt een strategie gevormd waarmee de specifieke issues van de klant worden opgelost, inclusief documentprocessen, de optimalisatie van printerparken en change management.

Uiteindelijk stellen deze complete diensten Ricoh’s klanten in staat om meer toegevoegde te halen uit hun informatie.

Rate this post

Print Friendly