Breukelen, 13 november 2014 – Xerox is door Gartner, Inc. in het leiderskwadrant geplaatst van het Magic Quadrant voor Managed Print en Content Services Worldwide 20141. In dit rapport onderzoekt Gartner de groeiende rol van managed content services samen met managed print services (MPS). Xerox is in het rapport het hoogst gewaardeerd dankzij de complete visie en het vermogen om deze uit te voeren.

Xerox’s nieuwe generatie MPS heeft een driefase-strategie: evalueren & optimaliseren, beveiligen & integreren en automatiseren & vereenvoudigen. Deze fases zijn ontworpen om de papieren en digitale wereld samen te brengen, zodat organisaties in staat zijn eenvoudig, veilig en kosteneffectief te printen.

“De manier waarop content gebruikt, gedeeld en opgeslagen wordt in de huidige 100% uptime mobiele werkomgeving, is een van de drijvende krachten achter een succesvolle MPS betrokkenheid”, zegt Mike Feldman, President Large Enterprise Operations bij Xerox. “De plaatsing in het Gartner’s Magic Quadrant voor Managed Print en Content Services is een kroon op ons werk. Dit toont aan dat wij de juiste strategie hanteren en onze zakelijke klanten zo goed mogelijk helpen om hun op papiergebaseerde bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren.”

Naast de plaatsing in het Gartner Magic Quadrant, is Xerox door Quocirca Ltd voor het vijfde jaar op rij benoemd tot MPS marktleider wereldwijd. Verder is Xerox benoemd tot leider in de IDC MarketScape Worldwide Managed Print en Document Services Hardcopy Vendor Assessment2.

1Gartner, “Magic Quadrant for Managed Print and Content Services Worldwide,” By Ken Weilersten, Sharon McNee and Elizabeth Kim, October 2014

2 IDC MarketScape, “Worldwide Managed Print and Document Services Hardcopy”

Rate this post

Print Friendly