Amsterdam, 6 november 2014 – ARX, de marktleider in digitale handtekeningoplossingen, verzorgt een presentatie tijdens de SharePoint Connect 2014 Conference in Amsterdam. Met als titel ‘The Prize Fight: Digital Signatures vs Electronic Signatures’ zal Dr. Gadi Aharoni, CEO van ARX, de verschillen tussen digitale handtekeningen en elektronische handtekeningen, de technologie achter beide en hun sterke en zwakke punten presenteren.

ARX/CoSign is exposant (stand 17) en verzorgt een presentatie tijdens de SharePoint Connect 2014 Conference op 18 en 19 november in het Meervaart Theater in Amsterdam.
De presentatie ‘The Prize Fight: Digital Signatures vs Electronic Signatures’ is op 18 november in kamer F van 13:25 tot 14:35 uur. Gadi Aharoni zal ingaan op:
· Wat zijn de verschillen tussen digitale handtekeningen en elektronische handtekeningen?
· Wat is de technologie achter hen en wat zijn hun sterke en zwakke punten?
· Top tien tips over hoe je eenvoudig documenten ondertekenen vanuit een SharePoint omgeving.
· Optimale werkwijzen voor het integreren van geautomatiseerde handtekeningen rechtstreeks in SharePoint-workflows.

Gadi Aharoni zal zijn top tien tips om eenvoudig documenten te ondertekenen vanuit een SharePoint-omgeving delen. Ook zal hij de beste praktijkenmogelijkheden bespreken voor de integratie van geautomatiseerde handtekeningen rechtstreeks in SharePoint-workflows.
“Aan de ene kant van de ring hebben we Digital Signatures – die zijn er al een tijdje, maar worden steeds sterker en veiliger”, stelt Aharoni. “Aan de andere kant de Electronic Signatures – daar is minder ervaring mee, maar ze zijn erg krachtig! Geautomatiseerde handtekeningen zijn uitgegroeid tot een must-have; de enige vraag die overblijft is welke vorm van de handtekening zal de strijd winnen om te worden toegevoegd aan de SharePoint omgeving…”.

Rate this post

Print Friendly