Volgende week dinsdag 11 november, vindt DocumentLifeCycle plaats. Tijdens deze dag brengen document- en informatieprofessionals u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. U komt gegarandeerd thuis met nieuwe inzichten.

Vijf redenen waarom u DocumentLifeCycle niet mag missen:

  1. Als lezer van Docufacts profiteert u van het voordeligste tarief. Gebruik de code dlc14pDF terwijl u zich aanmeldt en bespaar €150.
  2. Top keynote presentaties van Richard van Hooijdonk, Dick Visser van Eneco, Hans Kaashoek en Paul Cornelisse, directeur METRI Group.
  3. Beteugel de content chaos en krijg antwoord op de vraag welke kennis over informatiemanagement je nodig hebt in 2020.
  4. Ga aan tafel met… Dick Visser, Manager Operations Oxxio bij Eneco en krijg de `       mogelijkheid om dieper in te gaan op het onderwerp ‘Enterprise Informatie Management’.
  5. De presentaties staan onder deskundige leiding van Electronic Document Professionals, die brengen discussies op gang en leggen het juiste accent.

DocumentLifeCycle op 11 november is het jaarlijkse netwerkevent voor de document- en informatieprofessional, een dag die u niet mag missen.

URL DOCUMENTLIFECYCLE

[btn link=”http://documentlifecycle.nl/?utm_source=Docufactssite&utm_medium=nieuwsartikel&utm_campaign=dlc14″ color=”navyBlue” size=”size-xxl”]AANMELDEN[/btn]

Rate this post

Print Friendly