Op 23 oktober 2014 vond in Londen de uitreiking van de DM Awards plaats. Kofax won met Kofax Mobile Capture de award ‘Software of the Year’.

Het Engelse Document Manager Magazine is al 21 jaar een belangrijke informatiebron voor professionals in documentmanagement. De DM Awards worden, sinds 8 jaar, jaarlijks uitgereikt voor uitzonderlijke producten, leveranciers en projecten op het gebied van documentmanagement. Lezers van DM Magazine stemmen op hun favorieten, na de stemming volgt een jury oordeel.

Grant Johnson, Chief Marketing Officer bij Kofax: “We zijn verheugd deze award te mogen ontvangen. Dit is al de vijfde award die we in ontvangst mogen nemen van DM Magazine. Kofax Mobile Capture Platform wordt gebruikt door banken, verzekeraars en overheden met informatierijke processen, die met deze innovatieve en erkende oplossing hun processen optimaliseren.”

Over Kofax Mobile Capture

Kofax Mobile Capture maakt van een smartphone of tablet een geavanceerd scan-device. Waar de gebruiker zich ook bevindt, een document inscannen op locatie is mogelijk door simpelweg een foto te maken. Documenten en informatie wordt op deze manier direct aan processen en dossiers toegevoegd. Organisaties verbeteren op deze manier niet alleen hun interne processen, maar ook de service naar klanten toe verbetert. Met Kofax Mobile Capture is het mogelijk dat uw klanten zelf ook documenten inscannen die aan het bedrijfsproces toegevoegd worden.

Meer informatie: http://www.icreative.nl/kofax-mobile-capture-wint-software-of-the-year-award/

Rate this post

Print Friendly