Nieuwegein, 28 oktober 2014 – Migrato Professional Services heeft José Holterman aangesteld als Consultant. Migrato – Transforming Content into Knowledge – levert maatwerkexpertise en oplossingen die latent aanwezige content omzet in voor een organisatie actuele kennis.

Als consultant binnen Migrato Professional Services kan José Holterman met haar jarenlange ervaring in het inrichten van Enterprise Content Management systemen en archieven in complexe compliance- en workflow-omgevingen Migrato klanten ideaal ondersteunen bij de herinrichting.

Tot voor kort was José Holterman werkzaam binnen Achmea Document Logistiek. Daar had zij een adviserende rol bij het classificeren van documenten op basis van bedrijfsprocessen voor de migratie van documenten vanuit Filenet naar het OpenText archief.

“Daarvoor was ik jaren werkzaam als documentmanager in de farmaceutische industrie bij MSD (daarvoor beter bekend als Organon/Diosynth). Veel ervaring dus met het inrichten van documentmanagement”, aldus José, “en migraties van version controlled, documentmanagement in EMC, workflow-omgevingen, voor elektronische review, goedkeuring en autorisatie.”

“Migrato heeft als belangrijk onderdeel van zijn dienstverlening niet alleen de technische migratie maar ook een functionele migratie”, stelt Oscar Dubbeldam, directeur Migrato B.V.

De functionele migratie betreft de inrichting van het nieuwe gekozen ECM-platform volgens de interne en externe richtlijnen waaronder wetgeving, records management, procesondersteuning en direct vinden wat er nodig is. “José is hier, met haar achtergrond, de perfecte medewerker voor. Voor de klant kan zij voor deze vraagstukken snel en vakkundig een oplossingsrichting aandragen”, aldus Oscar Dubbeldam.

Rate this post

Print Friendly