Sharp Electronics Benelux lanceert vandaag de nieuwe versie van de Touch Display Link Software 2.0. Met de vernieuwde software kan de Big Pad – Sharps interactieve touchmonitor voor vergaderingen en presentaties – gekoppeld worden aan vijftig mobiele apparaten. Doordat gegevens op de Big Pad eenvoudig gedeeld kunnen worden met tablets en smartphones, kunnen teams interactief deelnemen aan vergaderingen en presentaties, onafhankelijk van hun locatie.

Ronald Huijbregts, Manager Sales & Marketing bij Sharp Electronics Benelux bv.: “Dankzij de vernieuwde Touch Display Link-software is het nog eenvoudiger deelnemers actief bij een vergadering of presentatie te betrekken. Onderzoek van Research Now in 2014 onder ruim tweeduizend kantoormedewerkers in het Verenigde Koninkrijk, Spanje, Zweden, Duitsland, Frankrijk en Nederland wijst uit dat slechts 42% van hen vergaderingen als een vorm van samenwerken ziet. Over het algemeen zouden vergaderingen te weinig ruimte voor input bieden. Met Touch Display Link op je Big Pad kun je niet alleen de scherminhoud delen met je collega’s, maar ook real-time bewerken. Zelfs als je niet in dezelfde ruimte zit als je collega’s.”

Nieuwe functies van Touch Display Link 2.0:

  • Geschikt voor grote bedrijven en afdelingen: Met de nieuwe Touch Display Link kunnen tot vijftig apparaten aangesloten worden op een Big Pad. De software is geschikt voor een diversiteit aan apparaten – Apple, Android en Windows – en een diversiteit aan locaties, zolang ze maar gebruik maken van hetzelfde netwerk.
  • Schrijftool: De Big Pad biedt aan vier gebruikers tegelijk de mogelijkheid aantekeningen te maken met de Pen Software en de draadloze Touch Pen.
  • Foto’s delen: Gebruikers kunnen foto’s nemen met hun mobiele apparaat en delen via de Big Pad. De beeldcorrectiefunctie corrigeert scheve beelden alvorens ze weer te geven.
  • Annoteren: Deelnemers kunnen persoonlijke memo’s schrijven door een screenshot te maken van het Big Pad-scherm en er op hun eigen scherm een kanttekening bij te plaatsen.
  • Automatische verslag: Na een vergadering kan de inhoud die getoond is op de Big Pad eenvoudig opgeslagen en gedeeld worden.

Met behulp van de interactieve Big Pad kunnen teams in vergaderingen hun ideeën uitwerken en taken versnellen waarbij de input van meerdere werknemers of teams nodig is. Het Big Pad A-model is voorzien van Touch Display Link 2.0-software. Bij het Big Pad B-model is de software optioneel.

Rate this post

Print Friendly