Sittard, 27 oktober 2014 Het team van I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente Document­herkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – is met drie nieuwe collega’s uitgebreid.
Als Technical Support Engineer gaat Ruud Palmen zich bezig houden met gespecialiseerde support  voor ECM software. Erik de Heus is aangesteld als Project Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van projecten en opdrachten. Als Functional Consultant houdt Ruud van der Kamp zich onder andere bezig met pre-sales en het inventariseren van requirements.

Ruud Palmen (25) was Systeembeheerder bij ING. Zijn werkzaamheden lagen op het vlak van applicatie support, het beheren van gebruikers en computers, educatieve informatie verstrekken betreffende software en hardware support. “Nu richt ik me als Technical Support Engineer op gespecialiseerde support (op locatie bij klanten) voor Enterprise Content Management (ECM) software – voornamelijk OpenText. Natuurlijk ook op applicatie­support met betrekking tot de modules die door I.R.I.S. zelf zijn ontwikkeld en support en managen van Microsoft SQL Server 2008 en 2012.”


Erik de Heus
(32) werkte als Projectleider/ infra-specialist bij de Stichting Radar op middelgrote tot grote projecten, gericht op Domotica en zorg alarmering toepassingen. “De Project Manager is verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van projecten en opdrachten binnen het gehele delivery team. Dat kunnen zowel in- als externe opdrachten zijn die gerealiseerd dienen te worden binnen gestelde tijd en budget, moeten voldoen aan de I.R.I.S. kwaliteit en standaarden en normen uitgevoerd conform de door I.R.I.S. opgestelde procedures.”

Ruud van der Kamp (25) was als Test Consultant bij KZA verantwoordelijk voor het opzetten, begeleiden/coördineren en uitvoeren van de teststrategie in verschillende projecten. “Als Functional Consultant bij I.R.I.S. ben ik deels verantwoordelijk voor de pre-sales. Daarnaast zal ik voornamelijk bezig zijn met het inventariseren van requirements en de vertaling hiervan naar een functioneel ontwerp. Na een correcte verwerking van de requirements zal ik het implementatietraject begeleiden en WorkSite-trainingen verzorgen.”

Groeiend I.R.I.S. team: 19 november informatiesessie in Amsterdam
“Bij I.R.I.S. zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde consultants op het gebied van Enterprise Content Management: OpenText Content Suite en AGA, HP Autonomy WorkSite en intelligente Scanning. Onze nieuwe teamleden zijn hiervan een goed voorbeeld”, zegt Peter Aarts, Delivery Manager I.R.I.S. Nederland. “Ben jij  ook op zoek naar een nieuwe uitdaging , dan informeren wij je graag over carrièremogelijkheden binnen onze  ambitieuze en groeiende I.R.I.S.- organisatie.”
Op 19 november aanstaande wordt tussen 18.00 en 20.00 uur aan de Hogehilweg 10 in Amsterdam een informatie sessie gehouden. Er zijn ervaren consultants en leden van het management team aanwezig die graag je vragen beantwoorden en hun ervaringen met je willen delen. Geïnteresseerden kunnen een bericht (joselle.pieters@flexibility.nl) zenden om zich aan te melden.

Rate this post

Print Friendly