Valt het u ook op, beste vakgenoten? De hedendaagse klant is meer verbonden, beter geïnformeerd en mondiger dan ooit tevoren. Daarbij is de manier waarop mensen communiceren sterk veranderd. We hebben te maken met social media, mobile, apps, games, interactieve websites, storytelling, content en big data.

Dit zijn ingrijpende veranderingen voor mens en organisatie. Maar het levert ons ook kansen op. Kansen om de klant beter te bereiken, om processen te stroomlijnen en om werk te maken van innovatie. Dit alles vatten we tijdens DocumentLifeCycle 2014 op 11 november, samen onder de noemer Enterprise Information Management.

Lezers van Docufacts profiteren van €150 korting op de entreeprijs. Gebruik de code DLC14PDF terwijl u zich aanmeldt en betaal slechts €195 in plaats van €345.

Tijdens deze zevende editie belichten we dit aan de hand van inspirerende sessies als:

 • The next step in digital
  Spreker: Richard van Hooijdonk
 • Enterprise Informatie Management: ECM 3.0 of IT met content?
  Spreker: Hans Kaashoek, Managing Partner at Strategy Partners Nederland BV
 • Welke kennis over informatiemanagement en documentlogistiek heb je nodig richting 2020?
  Spreker: Rob Marée, Senior Manager Business Change Documentlogistiek bij Achmea
 • Het beteugelen van de content chaos
  Spreker: Sjoerd Alkema, productmanager bij Xillio
 • Laat innovatie werken!
  Spreker: Paul Cornelisse, Director METRI Group

Profiteer als Docufacts lezer!

Als document- en informatieprofessional bent u er op 11 november toch ook gewoon bij? Meld u vandaag nog aan en profiteer van €150 korting. Gebruik de code DLC14PDF terwijl u zich aanmeldt.

[btn link=”http://documentlifecycle.nl/aanmelden?utm_source=docufacts&utm_medium=site&utm_campaign=dlc14″ color=”navyBlue” size=”size-xxl”]AANMELDEN MET KORTING[/btn]

 

 

Rate this post

Print Friendly