Amsterdam, 20 oktober 2014 – Konica Minolta, Inc. heeft een ‘Global Leasing Framework Agreement’ ondertekend met De Lage Landen (DLL). DLL is een wereldwijde specialist op het gebied van leasing en financiële oplossingen en volledig dochter van de Rabobank Groep. De overeenkomst is een belangrijke mijlpaal voor beide organisaties.

Konica Minolta en DLL werken al twintig jaar samen om Global Major Account (GMA)-klanten te voorzien van betrouwbare en concurrerende, financiële oplossingen onder lokale en regionale overeenkomsten. Met de nieuwe overeenkomst breiden beide bedrijven de mogelijkheden uit voor het wereldwijd ‘leasen’ van printsystemen. Voor GMA-klanten betekent dit dat ze nu in 26 landen in Amerika, Europa en Azië-Pacific gebruik kunnen maken van de diensten en producten van Konica Minolta en DLL. Dankzij de nieuwe overeenkomst verwacht Konica Minolta het komende half jaar verder te groeien.

Konica Minolta heeft jarenlange ervaring in het leveren van Optimized Print Services (OPS) en levert diensten op het gebied van beeldverwerking in meer dan 150 landen. “Om verdere groei voor onze GMA-klanten mogelijk te maken breiden we de contracten en uitvoering van onze OPS-diensten snel uit”, aldus Ruud van Soest, manager Marketing Business Development bij Konica Minolta. “Voor deze klanten zijn concurrerende, financiële oplossingen voor printsystemen en daaraan gerelateerde diensten met een wereldwijd consistent leaseprogramma erg belangrijk. Samen met DLL kunnen we klanten dit bieden.”

“We zijn verheugd dat we onze innovatieve financiële oplossingen aan Konica Minolta’s GMA-klanten mogen leveren”, zegt Steve Riggs, President Office Technology Global Business Unit bij DLL. “We kijken er naar uit om de samenwerking met Konica Minolta verder uit te breiden en klanten direct resultaat te bieden.”

Rate this post

Print Friendly